17/18學年Non-jupas &副學士專區(36) offer god 顯靈

1001 回覆
9 Like 0 Dislike

我都係聽日 傳聞6樓係中文in

錯啦!我係5-2xx in 架
中文黎

係咪Albert?

yes ar

係咪真架 六樓就中文GP IN??岩先睇返SD 信比我個人係Albert而且又係6樓

我都係

唔係全部interview都係Albert sd既咩
利申albert sd and in 五樓in 中文

應該係
利申鬼婆in 10樓裝修轉去5樓in
因為唔想影響心情,由第10個nj post開始停左追。以家收到HKU BSS condi offer啦 感激感激
有冇同學仔啊
其他人都要加油,充心祝福你地offers快快到手開心讀書!

係咪Albert?

yes ar

係咪真架 六樓就中文GP IN??岩先睇返SD 信比我個人係Albert而且又係6樓

我都係

唔係全部interview都係Albert sd既咩
利申albert sd and in 五樓in 中文

應該係
利申鬼婆in 10樓裝修轉去5樓in

唔係鬼婆多數就係中文 真心
Offer God
上星期收到PolyU GSCM Year3 offer
今日就收埋 CityU MGT Year3 offer

大家繼續加油 我諗我應該都會放MGT offer出黎

Btw
City BANL Offer God
City MKT N手飯God

想問巴打gpa幾高, in 左GSCM?

3.4 ielts6.5
係呀 in左gscm

我3.6x 冇揀year one entry
到宜家都未收到interview
想問佢問左咩問題?

Written test問
最近有果啲地溝油呀假乜假乜既食物安全問題
你有咩睇法 用supply chain management 既角度去答
利申寫左好少 半版都冇 所以唔知佢以咩黎收人
Individual 就self intro再base on你既intro問一條問題
最後可以問佢問題
Offer God

Btw

係呀 in左gscm

巴打點解我3.4幾 6.5ielts MGT interview 都冇

呢層我就真係唔知

我成日都覺得non jupas個system好奇怪
thx offer god
我一定生性做人
Offer God

Btw

係呀 in左gscm

我3.6x 冇揀year one entry
到宜家都未收到interview
想問佢問左咩問題?

Written test問
最近有果啲地溝油呀假乜假乜既食物安全問題
你有咩睇法 用supply chain management 既角度去答
利申寫左好少 半版都冇 所以唔知佢以咩黎收人
Individual 就self intro再base on你既intro問一條問題
最後可以問佢問題

我明明覺得自己in很幾好都冇
可能因為year one 很5個位啦
但我覺得我值得係呢五個人
Offer God

Btw

係呀 in左gscm

Congrat

月台巴
多謝呀

你都加油
因為唔想影響心情,由第10個nj post開始停左追。以家收到HKU BSS condi offer啦 感激感激
有冇同學仔啊
其他人都要加油,充心祝福你地offers快快到手開心讀書!

揀咩major
想問下有無人收到下個星期city im既interview
幫fd問

city Im 唔係in到星期五咩呢round(好似聽Albert講)

我係city個牌到睇到im in到4月7號喎
所以想問下有無人已經收到下個星期既interview 定係今個星期五先派下個星期果啲
Offer God

Btw

係呀 in左gscm

巴打點解我3.4幾 6.5ielts MGT interview 都冇

呢層我就真係唔知

好灰 希望cityu 其他科會有
無知一問 Edu 30/3 deadline
係咪聽日交都得
Poly u offer god
City u offer god
Bu offer god
有無人知bu humanities派左offer未啊
hku bss senior entry岀左?

出咗喇,岩岩有2個fd收到

暫時收到offer嘅都好似爆4

識人cccu 3.8-3.9都有

Offer God

Btw

係呀 in左gscm

呢層我就真係唔知

好灰 希望cityu 其他科會有

加油呀 巴打
實有offer既
想問cu gender 係咪出左offer
呢到有冇等緊今晚itc fashion retailing 既人

暫時收到offer嘅都好似爆4

識人cccu 3.8-3.9都有

>3.0 Gpa offer god
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞