17/18學年Non-jupas &副學士專區(36) offer god 顯靈

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
訓前一拜

HKU UST CU PolyU CityU
Interview god
Offer god
有無人收到poly me offer

In完兩星期都未有
有冇巴打打去mech問下

你地幾多號見。幾多gpa
聽過4.3無offer 因為無33222

已打定輸數讀yr2

Yr 2? Dse唔係唔睇架咩 佢係無ielts?

已打定輸數讀yr2

佢year 2

無考

無考

咩科
Offer god
ust conditional offer

Thank you offer god

無考

咩科

Social work 啲吖sir同佢講好想收你。但規定咗一定要33222

無考

咩科

Social work 啲吖sir同佢講好想收你。但規定咗一定要33222

好sad
CityU IM
BU ISEM
PolyU GSCM
Offer god
是但比一個offer我啦

恭喜哂

我有edit制 但我岩岩收到polyu offer

一早有其他巴打講過有offer都可以有edit制 啲人死都唔信
Btw Edit制都係個參考黎架姐
只要心中所想 offer god就會降臨

Itc offer 所以大家保持信念就得

等我沾下巴打啲福氣先
Poly ageing

巴打你好似好想入 會唔會我係同你同一組in
感謝offer god 冇edit制有offer

恭喜哂

一早有其他巴打講過有offer都可以有edit制 啲人死都唔信

等我沾下巴打啲福氣先
Poly ageing

Ageing studies
Interview God
HKU A&F
CityU Fin
BU Fin

Offer God
PolyU A&F
CityU Banl
CityU IM
CityU Acct

收到offer即捐一千
offer god
求city llb

恭喜哂

等我沾下巴打啲福氣先
Poly ageing

Ageing studies

巴打嗰組覺得in成點
City cm mc 幾時出offer啊
我gpa唔高但好想入大學特別係cm啊
offer god
求city llb

請問巴打咩gpa同ielts幾多?
interview god保祐我聽日 city im 順順利利
感謝offer god 冇edit制有offer

咩科
OFFER GOD
求你保佑我best fd city acct同poly acct有offer
求你保佑我best fd女朋友有city banl offer
佢地收到offer我唔捐五百
OFFER GOD
求你保佑我best fd city acct同poly acct有offer
求你保佑我best fd女朋友有city banl offer
佢地收到offer我唔捐五百

我會捐五百

offer god
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞