17/18學年Non-jupas &副學士專區(36) offer god 顯靈

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
Poly offer gdo
Poly offer gdo

God
點解咁多accelerate

搵我?

可能係搵我

好似有d古怪,熟人?
Shipping offer god ISEM offer god

Gpa god offer god sem god 乜god都拜

入到其一捐5舊

ISEM 2點被問路嘅1號女仔同我相認啦

Shipping 第2rd咁快出啦咩又
仲有edit

其實應該未
希望有 仲有粒edit係到

唔通要疊埋心水topup

巴打幾多gpa

3.2啱啱好
感謝offer god city mkt year 2 offer
上個星期alex tham 打完俾我 今日就有offer
由2月頭等到依加 我終於tran 到 u 啦
各位唔好放棄啊

佢點解會打比你嘅?

報咗as2 但tran 唔夠科 問我肯唔肯讀 year 2

點解會tran唔夠科?你本身唔係讀mkt?
我下年想報呢科 但我唔係讀mkt
想問你邊間cc 有咩科可以tran
還神
Poly
唉,bba n手飯幾時先有?
poly又準備派彩

祝大家順利
poly又準備派彩

祝大家順利

祝大家收offer
Shipping offer god ISEM offer god

Gpa god offer god sem god 乜god都拜

入到其一捐5舊

仲有edit

其實應該未

巴打幾多gpa

3.2啱啱好

分數上應該夠
求offer god 賜我一個Polyu sw offer

入到其一捐5舊

仲有edit

其實應該未

巴打幾多gpa

3.2啱啱好

分數上應該夠

見你地好似咁高 上兩個po都已經冇入到 諗住你有就有拜嚟都冇乜用
non jupas 呢個PO
真係唔睇就尤自可
一睇就番唔到轉頭
係咁追

但係唔睇好多野都唔知

入到其一捐5舊

仲有edit

其實應該未

巴打幾多gpa

3.2啱啱好

分數上應該夠

見你地好似咁高 上兩個po都已經冇入到 諗住你有就有拜嚟都冇乜用

點知一到禮拜3晚又入番嚟睇下
Poly u offer god
non jupas 呢個PO
真係唔睇就尤自可
一睇就番唔到轉頭
係咁追

係呀哈哈 見到人有interview自己無會好失望
但係巴絲打又會互相幫助 一係好滾動

其實應該未

巴打幾多gpa

3.2啱啱好

分數上應該夠

點知一到禮拜3晚又入番嚟睇下

有絲打3.0x都有
This is the fucking non jupas
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞