召喚痴線西(59)請善用不推文回覆

1001 回覆
34 Like 3 Dislike
Bubz知有二奶啦,係唔想離婚,睇佢d片都見佢愈來愈殘,有時佢既vlog都講到明當老公返左香港,佢會特別抑鬱
你地係咁講佢呀嘛 人地不知幾多謝你地
就算唔講佢 都有班藍屍follow 佢喇
講到個世界好似淨係得黃嘅會睇youtube
mmm呢個story d鄉音(已經唔係懶音咁簡單)好難頂
岩岩聽左 好man
睇怕都係掟煲唔掟蓋得閒打返場友誼賽個D嚟架啦
識一排就一齊咗 拍咁短時間又話分手 可能屌次西就復合啦
佢兩個一齊咪幾好 唔好出嚟害人啦兩個
吾系甘牙
真係好似 tim係無哨牙囉 但都成個毒撚咁
好樣衰
果陣時佢又要標自己中立偏黃
其實你可以Youtube出條影片說明㗎
Or主動聯絡黃媒
係記者都知出邊打生打死先至會有爆點
一定係你比香港大事更加重要
啲黃媒唔聯絡佢係因為人地根本唔Care佢係咪俾人杯俾人公審 一個大陸西無腦既youtuber又唔係出名
不如呀肉含問下自己有咩資格俾黃媒邀請佢做訪問好過
聽到佢講「你做梗mug啊」
佢以為自己係邊個
收皮啦好嗎
救命 一碌就睇到佢個caca yu仿妝
好難相信香港後生仔女(唔知佢算唔算)會有咁無知既想法
果然「群」開咩人就會變咩人
咁熱愛中國 快D死返上去啦
唔知屎萊姆見到以前個剪片助手咁藍會有咩感想
瘋狂講自己湊女有幾辛苦
明明係一個媽媽基本要做既野
少少野都叫曬春 bb病係咁架啦
仿得好似 不愧係化妝學校出既精英
根本佢一直以來都係想要個高佬做男朋友
高>所有條件 , 成日拎自己身高嚟打飛機
呀波仔唔高, 煩西就扮哂唔care呢啲條件咁
咁不得不承認 時代變喇
如果呢到淨係討論啲過氣KOL 都冇咩意思啦

讀好書真係好重要 自己眼界狹窄
1 一家國家嘅政府梗係有好有壞
依家話人只宣傳內地政府同官員壞既一面
08年高登仔仲好驕傲自己係中國人添
根本做好本職是本份,壞事一件都嫌多
2 反國民黨同反台根本就唔衝突
一睇就知冇好好上中史堂

原來所謂運動 革命=咩Q都唔做得
千年以來中國政府都係反反覆覆被推翻又重建
華春瑩之前仲攞祥林嫂嘲笑外國
難怪魯迅棄醫從文仍然救唔到國
佢真係好可悲
留意返係佢又唔俾褲仔同oversize 衫嗰女著先會病 佢要負責任啦屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞