召喚痴線西(59)請善用不推文回覆

1001 回覆
34 Like 3 Dislike
起碼coffee個身型有說服力
呢個老野是但影個patpat出黎就話蜜桃臀
仲話成熟男人最愛真係好嘔心 究竟佢知唔知醜
唔講以為係本人
屌😂😂😂😂啲留言似到
笑到pk
但雪姨唔係黃?記得有次佢提供佢自己間鋪頭比手足上去休息
痴線,絲打好癲
見到iamsnowwhitewhite 大笑左出黎
絲打好用心
好耐都未見過咁多正皮
佢呢啲就真係老屎忽啦
好心佢啦 四十幾歲成撚係到扮young咁
仲要係笑裏藏刀 成日呃𡃁妹錢eg.dingding
EG?
以前都有睇下佢ig但由佢牌都冇就拍片教人
不斷出story話自己keep得好點點點
煩到unfol左
我跟開coffee做 人地起碼有牌 d片又清晰先呀
好憎d kol唔係做開個樣走去搞呢搞路掠埋其他水
係佢
pepe聖誕開pop up store
https://lih.kg/1781154

究竟而家係要抵制定係支持定係冇所謂

其實唔洗解釋你點解唔去私家生,大家都明白架
其實順產去私家生又真係唔掋既
不過WFC喇
係囉,大把人公立醫院生,洗咩打咁多野,第6點真係笑左
其實私家同公立醫院生有哂分別?
定係按唔同情況而定架?
一直好想知...

雖然未生過
同問
醫生手勢同服務掛?
利申冇生過
私家醫院可以揀醫生,但如果係順產就睇吓嗰陣個醫生有冇當值/放假如果唔好彩就會轉當值醫生。
所以大部份人揀得醫生都會開刀,因為實冇死。
服務同食就一定係私家醫院好啲,啲姑娘會溫柔啲。
但係如果你係揀順產嘅話,私家醫院就有得即刻打無痛嗰啲,公立就要你等好彩未夠5度又入到產房就有得打。另外如果有啲突發事發生,例如你羊水穿咗10個鐘都未生得,公立醫院係會等到最後一刻先至同你開刀,而私家醫院就會你要求就即刻開刀。
生完之後,私家醫院有單人房兩人房同六人房,公立醫院就一間大房有12人同埋隔離病房。私家醫院你有得揀湊唔湊個仔,公立醫院就會將個BB放係你隔離但係你唔湊佢都吹你唔漲,同如果你想休息你都可以推入去BB房既。
最後就係價錢嘅問題,私家醫院起碼要10幾萬至30萬,公立醫院就最盡$1000
但係另外仲有一個問題就係,而家出生率低左好多公立醫院嘅產房其實都好空,反而因為啲大陸人係公立醫院生仔要比私家醫院嘅價錢所以走晒去私家醫院生。一個唔好彩你比幾廿萬生仔然後你隔離床嗰個係一個大陸喱班親戚過晒嚟探佢然後又喺度講鄉下話喺度食佢哋啲嘢食。你就比廿萬買難受。不過如果佢有其他房你都可以轉房或者即刻加錢upgrade 嘅。
講到尾其實咪又係錢嘅問題畀得起咪去私家生比唔起嘅話公立都冇乜所謂嘅。
另外值得一提嘅就係如果係公務員嘅話佢哋好似會有啲公務員嘅房,咁就可以用公立嘅價錢享受度私家嘅服務。有啲公立醫院好似都可以upgrade嘅,但就好似係要睇情況同埋唔係間間都有啦。
有乜所謂,學譚小姐話齋年年交稅應該好好善用政府資源
原來係咁
長知識了
原來如此
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞