召喚痴線西(59)請善用不推文回覆

1001 回覆
34 Like 3 Dislike
bubz就係以為夾佢過外國就解決到個問題
其實佢哋雙方根本就做咗好多個錯誤嘅決定
去到而家都唔諗吓可以點解決同修正嘅話
遲吓爆到一單好大嘅事之後就唔會返到轉頭
如果係跟女(如果佢本身係該國國籍)移
男既visa 應該係唔可以做野
分分鐘男既覺得依家係UK
無朋友,無野做,又要靠女人,又要個老婆成日依樣個樣,個二奶又溫柔體貼

PS. 咁講唔等於個男既包二奶係岩
issac同ayla好似做咗個磨心咁
特別係issac
好可憐 咁小朋友跟本唔健康 會keep住討好呀媽拎愛
睇完你地講,覺得仔女只係佢既工具
拎黎威脅個老公,綁住個老公
仔女係父母唔相愛既環境下出生
冇乜點睇bubz d片
以為佢成日同個仔玩好錫個仔
阿tim都係bbc來 但northern Ireland 真係無咩工好做 其實佢同bubz 16歲初戀到而家 我估個男似係唔甘心所
一個女人個種
佢地本身係英國識然後返咗嚟香港?
跟住直程移去北愛爾蘭?
利申:無追開佢地
兩個本身北愛出世
佢哋係BBC嚟㗎 係北愛爾蘭長大 16歲拍拖26歲結婚
之後過咗嚟香港因為阿tim 喺香港有個job offer 最後bubz覺得老公太多夜生活堅持要返去
LM
Agger 見大家討論得咁慶喜 我就去ig search下佢個老公tim
哇 Tim真係完全毒撚樣又唔靚仔都算 都要包二奶 簡直係仆街仔黎 點會忍到啊
我唔知bubz份人點啦 但見佢成三十歲都扮少女真係好核突 明明d老態已經出晒黎
想知佢地靠咩出名?
利申唔知佢地係乜水
雲西同波仔分咗手
有冇人記得tim食拉麵食到朝早9點先返屋企

又嗌交?雲西呢d閪女人真係好煩
Bubz 同Michelle phan係2011 2012年全球最多人subscribe既beauty youtuber 最高有2.9mil 兩個Asian 兩種完全唔同嘅style 可以話係平分秋色
ad block睇左一陣佢出嗰條片
佢話佢俾人網絡欺凌嗰陣 冇黃媒幫佢 得港人講地搵佢做訪問
冇訪問做係因為你冇新聞價值呀
自大到咩地步先會覺得俾人bully要做訪問
頂唔記得不推文
佢老公點肯 好似小朋友咁 食過薯條 就心思思想再食
真?
佢冇一個男朋友係可以last得耐
https://www.youtube.com/watch?v=WCbnX6bZA9Y

條片標題話自己唔係扮中立, 但入面就話自己其實有提過警暴, 不過比港人講地cut左
佢真係好撚柒 點解可以咁樣衰相由心生
Real?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞