召喚痴線西(59)請善用不推文回覆

1001 回覆
34 Like 3 Dislike
不得了

竟然仲有2.9k like
諗起mmm
攬住青梅竹馬term...
......哇 包二奶包都咁出面
佢個頭係咪學緊caca yu
好似
同埋佢大細眼 化左妝都覺得醜樣
真係相由心生冇講錯
好撚柒憎佢,由佢減肥無真係瘦過就退訂,又要成日吹捧淘寶 之前又講到自己租屋幾有目標幾遠見,咪又係翻佢老母到住,又要成日po屋企人壞話😑
佢人格有問題都算,良知都無,食屎啦曾愷琪
翻你嘅大灣區出片同養個軟飯大陸仔啦
咁唔介意人目光就唔會乜都唔更新啦八婆
重要話自己學化妝,搽最基本嘅基底液都唔識,搽最中間個part做乜鳩
聽完佢講嘢真係覺得佢好井底之蛙
仲要一副眾人皆醉得佢一個最清醒嘅嘴臉
到底係咩人先會吹奏大陸 吹奏用微博 吹奏紅媒
曾肉含我知你有mon post
快啲攬住你個大陸仔軟飯男朋友躝上大灣區啦
講到大陸咁好偏偏你條仔就喺香港搶緊資源
羞唔羞恥㗎
痴線仲拍淘寶開箱
一定係佢最醒啦 以為2014年廿三條立法所以有雨革
咁好笑?
唔想click入去睇,睇到個封面都反胃
入佢俾個dislike走 view都廢事俾佢
岩岩睇完 只能講佢唔忿氣俾人攻擊
我同意每個人都有自己立場 但佢只係唔忿氣俾人攻擊 冇人企佢果邊
因為咁click咗入去,即stop完比dislike
之後睇下留言,哇有個留言話佢del哂屌佢嘅留言,只係留低D撐佢嘅
大佬,做藍絲又怕比人屌,符合國情
肉含我勸你快D上去微博啦,youtube呢D係外國勢力黎,唔岩你地D藍絲用
破例入一次微博
佢真係成個人痴撚左線
話64係學生殺軍人先 話香港封鎖消息發現新大陸咁喎
唔知佢打63+1個陣覺唔覺得吹奏大陸好on9呢
一個願打一個願捱
再加埋樓上d 絲打講既
只能說,小朋友係最無辜
佢嘅微博真係好撚精彩
唔講真係唔覺 我睇佢d相又唔覺佢化妝好勁 同埋又唔算靚
分唔清佢係藍扮淺黃
俾人督爆就變返藍
定係佢只係當藍黃係搵食工具
見黃唔支持佢就做藍色
佢最尾講明佢個Youtube 冇言論自由因為係屬於佢自己嘅channel 建埋國呀笨 死肥婆 又柒又無腦救命
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞