召喚痴線西(59)請善用不推文回覆

1001 回覆
34 Like 3 Dislike
追完post
有無人知暗星住邊?
我就嚟生日想去佢屋企對面開party 生日大曬㗎嘛
司徒夾帶
好撚憎呢條咸濕佬
頭髮都無乜又樣衰
佢係咪淨係識利用𡃁模上位?
唔好意思 借個位黎
德國戰線要人

冇時間啦25號截止,極度要人幫手!
https://lih.kg/1782422

有冇人覺得佢地相處好生硬 好似一d都唔close
個男仔成程都冇笑過
喺格離討論暗星po見到 大姐明究竟做過幾多柒嘢 https://hk.entertainment.appledaily.com/enews/realtime/article/20150304/53496570
有呢啲豬隊友真係前世
咩po?想去食吓花生
聽聞有班暗星喺工廈集體high嘢
https://lih.kg/1783547
真係好唔似情侶,好冇愛咁⋯⋯同frds相處仲自然啲咁好掛住佢同jodie個時,真係隔住個mon都覺得好sweet好sweet好幸福
仲有 佢地d outfit...
非主流真係冇問題 但佢地好唔襯
好似懶有style咁。。
佢唔配繼續同jodie一齊啦
雖然我覺得我地就冇資格去comment人地段感情
但的確以前好鐘意睇佢同Jodie
覺得佢地都好有才華 至少喺某啲方面幾特出
好記得Angela喺高中嗰陣post相上facebook
我同啲friend會一齊睇 覺得幾靚
後來佢地long d 再一齊喺美國同居
好似睇住佢地大 同埋冇因為同性戀而阻礙到成長
仲生活很好好 會唔多唔少有啲羨慕佢地
覺得angela講嘅情侶相處之道同埋追夢嗰啲幾inspiring
但自從佢啲風格改變哂、痴埋tina、同jodie散咗、再同現任一齊
就再冇興趣睇佢啲片同其他social media嘅野
當然佢嘅人生點過係佢選擇
只係作為viewer 會覺得以前嘅佢真實好多

講到1999唔知有冇人明
佢怕連黃嗰邊都無人理佢先係咁道歉炸下話唔好俾佢算呀
唔quote上面
藍絲Mingjai都有黎?自己黃但咁都忍到?
明,我都係好早期已經follow,覺得佢地好勇敢好夾好sweet,依家個個似business partner
條友連扮黃都冇扮
一直吃喝玩樂咗半年喇

品德又冇 呢啲人都叫Kol
其實男嘅有冇清泉?
等痴線西follow返啲值得支持嘅人算啦
我都有同感我作為viewer覺得佢同Jodie一齊個時d片同post都好睇d同高質d
個時覺得佢好positive又creative 真係有content creator既感覺 唔似d一般kol淨係識用自己個樣同名氣賣廣告
自從佢返左香港同jodie分左手 痴埋tina蝗 又quit埋分工 同現任一齊 就成個感覺唔同晒 做一個全職KOL 變到極商業化
我就無再留意佢啦 因為佢已經同其他既KOL一鳩樣 完全無特別
有冇youtube channel名
見大家討論咁耐 但都唔知係邊個

剪一剪個柒頭就話自己喜歡改變
打埋d打飛機嘅野
佢哋frd過打band
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞