召喚痴線西(59)請善用不推文回覆

1001 回覆
34 Like 3 Dislike
兩日後被很好用的罐頭刀狠狠地𠝹傷了手指兩毫米,
想出post埋怨卻發覺套路已用過。
所以決定轉向埋怨小熊貓,
公開質詢他為什麼有了很好用的罐頭刀也不幫忙做家務,
完。
絲打你係咪痴線西啲始祖成員黎?
佢小心又整親隻手喎
唔係嘅話又有排佢開po
過左咁撚耐都唔知shake shack係美心旗下?
Profile 打哂612.712.831 點知都係無腦

過左咁撚耐都唔知shake shack係美心旗下?
Profile 打哂612.721.831 點知都係無腦

哇竟然有人講佢 以為冇人識
真心問
點解佢用罐頭刀嘅方法同我認知嘅唔同?
唔係應該打直咁用?即係扭個度應該喺個罐旁邊
呢款真係咁用
打直係另一款黎
佢啲片講野好mk
因為PKJ有新朋友
ELI只係condom
事不宜遲 即刻開始!
跟~住
想知佢有咩解釋
諗番起melo話自己見客定朋友先食元氣
其實大方認咗佢算啦 melo係咁兜真係柒
原來係咁
呢款真係幾好用 屋企都用緊
但未至於要開post歌頌把罐頭刀囉
講真買把罐頭刀都要懶專業又話可以夾塊野上黎
屌把刀夠利開得夠順就得架啦
開完之後搵野篤一篤塊野小心啲拎上黎dum左佢就得啦
我睇佢Story夾塊野上黎都咁鬼難夾
小熊貓啲錢遲早俾呢條蝦乾買埋啲無謂野哂曬
屋企有Lc煲又有麵包機又點呀 日日咪又係食紙巾波同埋4粒魚蛋
佢為gene做嘅野好多都要po出嚟
以前同jodie低低調調
jodie突然去ny搵佢個條片好好睇
佢好搞笑
12.8有不反嘅遊行
佢開純文字Po類似話
「叫左幾多次唔好po你做過啲乜,冇人想知」
似係想掩飾自己冇去遊行
但又要懶係野咁串人po遊行啲相咁
有不反光明正大嘅點解唔比人po
人地po出黎去左遊行咪順便當埋文宣
佢本身係靚女?做咩要整膠個樣?
同感,而家”sweet”得好造作,似個啲拍檔情侶搵食咁,以前同jodie就算已經拍咗成10年拖,但都會feel到佢地係真心sweet笑得好由衷好開心
記性差 唔通真喺有咗小蝦乾
喜茶妹Tina終於夠膽開返IG留言
屌 淘寶貨黎嫁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞