召喚痴線西(59)請善用不推文回覆

1001 回覆
34 Like 3 Dislike
同埋唔係想屌佢
只係覺得LUSH pr咁樣包裝同佢brand image不符
Nike將香港都當大中華區咁做marketing 佢做nike代言會唔會有壓力
哦 咁無嘢了
真心唔知所以上嚟問
以為呢個係before
再造的再造紙箱中,並以薯粉製成的填充物 Eco Flo 妥善保護好,而 Eco Flo 是可以於泥土或水中進行生物降解的。 一開始見到啲粒粒都呆咗,之後上官網睇
謝解答
(Off topic) 我成日都覺得lush 好唔環保
唔講pr packaging 淨係bath bomb已經鼓勵浸浴 好鬼哂水
以我所知 佢地啲發泡膠係可以用水沖
https://blog.stheadline.com/article/detail/626905
好似唔係膠粒嚟

#小熊貓表示欣賞系列
小時候想對自己好一點
會買化妝品護膚品名牌包包
現在懷著小蝦乾 身份變了 心態也不同了
會選擇一些優質食材獎勵自己
感謝「功夫」的疼愛
送我台灣特產蝦乾
好讓我在小熊貓只掛著他的遊戲機
忘掉了我們兩母女時
可以快快做一頓健康的(笑)

#還有四個月就見到小蝦乾
#爸爸好像還未準備好
#每天小籃子都不願收拾
#預計到四個月後會照顧兩個小孩
#AliceInKitchen

Crazy.west 蝦乾食蝦乾
Aliceha @Crazy.west 的確夠乾 😂

iamsnowwhitewhite 生完等雪姨整返個墨西哥卷餅比你同小蝦乾食
Aliceha 或者我坐月嗰陣我聲控你整 😜

Alicedrydry 成日借啲意屌小熊貓 我係佢就搵窿捐 同埋香港係叫手袋 大陸先叫包包
Aliceha @alicedrydry 沒有這意思 我們倆相處就是這樣啊 😰 看得懂就好 包包你不會以為是我自製的麵包吧(汗)

Bithialam 好期待見到小蝦乾😍 可以同BBs玩
Aliceha @bithialam 希望BBs錫住小蝦乾 唔好整傷佢 😂

呢個係佢?google到
微博
估唔到富二代女都要做富二代仔隻雞
忍唔住笑
係佢
屌笑到我
絲打摩擦力好強
BBs係小b對孖仔稱呼都用埋
好多細節位
火雞姐

同佢男朋友一樣咁撚戇鳩
話冇整容我打死都唔信
絲打好癲
佢有左咩?lol
雲西似係被分手 見佢冇再follow Boris 同Boris仲有follow佢
其實真心唔明點解運動員d PR都要送野
好正
蝦乾好中意mean人然後用😂扮講笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞