召喚痴線西(59)請善用不推文回覆

1001 回覆
34 Like 3 Dislike
淨係知佢執相好勁但完全唔認得佢咩樣
其實真係冇咩討論空間,又唔係靚又唔係紅
我擔心佢逼小蝦乾食紙巾肉丸同冇得食肉多啲小朋友營養不良好慘㗎
最好笑係係友成日ig屌老公,講到自己好最偉大最辛苦付出最多
why not both
迫小朋友食人奶但自己無奶 小蝦乾就無得食奶
係唔係去咗韓國pd101x嗰個
因為Boris唔高 所以咪話自己唔care
家姐有follow雲西 唔知佢會唔會笑細佬taste有問題呢
食埋啲野都冇營養既 好似冇飽飯食咁款
咁樣有bb個小朋友睇怕變蝦米 係老母個肚到零營養
聽朋友講Boris係鍾意姐姐type 成熟嘅女人之前拍片家姐都爆話Boris覺得佢個fd好正 好鍾意佢個朋友
唔止呀 佢仲開po鬧198個ex 又笑人地醜 又話人地死纏198 破壞佢地感情
幻想到將來蝦乾ig caption :
媽媽看到寶寶你長大,真的很治癒呀!
媽媽看到寶寶你呼吸,真的很療癒呀!
寶寶你真的很北歐呀!
今天是寶寶出生一週年喔!
今天是寶寶出生一百週年喔!
食屎喇 講乜都懶係台灣腔
受精六個月紀念日
肚皮脹脹的
如果是六個月前的我應該已崩潰了吧
現在我卻感到無比幸福
我想 當媽媽的偉大是由放棄身型開始吧
小蝦乾 我和爸爸都很期待你出生
偷偷跟你說 第一個跟媽媽慶祝受精六個月的
不是你爸爸 而是仙仙姨姨呢!
我為你確實放棄了不少
六個月前下訂的北海道機票 酒店 通通泡湯了
那把$1400的刀也很久沒有用過
不過我想 一切都是值得的
最後想給大家一個懷孕小貼士
如果你們懷吐情況嚴重 要看醫生啊!
#AliceHaha #AliceMama #小蝦乾 #小熊貓一家 #母親很偉大 #要孝順父母

iamsnowwhitewhite 六個月都好fit呀 好靚呀alice😍😍😍
Aliceha @iamsnowwhitewhite 要保持身型實在不容易

cynbunny 好想快啲見bb
Aliceha @cynbunny 再快也要多等四個月吧
你唔想講咪skip 耐不久都有一堆kol我唔識架啦 唔通又要衝出黎叫人唔好講咩唔通個個都要問過你識唔識先討論你想講其他人咪自己開話題 唔明點解要係咁問人講夠未討論區係咁架啦 第一日上咩
好似 笑撚到仆街
屌忍唔住留言你係未來番黎架
廣告業配文caption:
由少女haha變成為媽媽haha
眼袋一直都陪伴著我
不過不要緊 我有(美容牌子)產品
真的令我非常驚喜及療癒
令小熊貓也稱讚我回春了十年呢(笑)
所以做知性美麗的主婦真不容易呀
幸好我兼顧得到

#Alicehaha #Alicemama
嘩 屌你老母
搶人男朋友都仲咁唔知醜都有嘅
死八婆嚟
難怪冇一次拖拍得長啦屌你
正仆街!八婆!人渣
最撚憎人做第三者
希望你條臭閪有mon post
你真係好撚賤

其實佢練到咁話自己蜜桃臀醜唔醜
佢可唔可以收皮好作狀好嘔心
好唔知羞 成熟男士最愛
推你
但要有啲證據證明係雪姨開
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞