召喚痴線西(59)請善用不推文回覆

1001 回覆
34 Like 3 Dislike
佢似係個啲抗爭中期先了解嘅港豬
前因後果調轉晒加俾個大陸仔洗下腦咁
最尾就各打五十大板
香港人唔接受佢就唯有去微博圍爐
以佢呢啲無獨立思考人講就信嘅性格
應該好快就會紅到黑
真係笑撚死係咪以為自己好有性格好型
又要去微博圍爐但又要care youtube嘅留言慢慢刪
真係口裏說不嘅表表者
我覺得似因為比人屌多D
有睇過之前減肥片,感覺佢個人唔可以比人話得
一比人話就會不斷比好多原因去合理化自己個行為
今次都係,一比人屌藍
本身打算用中立合理化自己個行為,最終都係比人屌藍之下,索性轉藍去合理化自己囉
cyncyn 最近頻頻講”男朋友乜乜乜 著哂男朋友啲衫上身” ...... 有無人知佢今次佢同咩人拍拖?
lm
佢咁既款都仲有9萬followers
真係想知咩人會subscribe佢
睇佢d片既種類 冇咩賣點又悶又無聊
化妝又化到一pat屎咁
飲食旅遊又冇其他人咁吸引
減肥減極都係咁 梗加冇說服力
就算要睇開箱片我睇cat girl好過
肉含姐話大陸嘅新聞先係真,香港係報假新聞咩大陸有言論自由呢條白卡婆真係cls㗎喎 日日睇微博大陸假新聞 睇到上腦
我都係見到呢個 加上佢又俾曬條件出黎召兵
以佢咁嘅性格點頂得順俾人收收埋埋
好似拍完拖都冇俾條仔屋企人確認過
上個post先話咩餘生有你
記得聽佢鳩up完
就unlike加檢舉
一有廣告即刻撳停
好撚煩 講撚完條豬西藍屍未
你越講佢越覺得自己有存在威
Stop making stupid people famous
fb ig講藍野會俾黃絲report到封號
微博講黃野又會俾大陸封號
既然兩邊都封 無得扮中立要歸邊 點解要歸藍個邊
根本本身係藍 又要扮到自己係黃
俾人踢爆又扮可憐扮俾人迫做藍絲
佢咁有自信覺得自己衰淨對眼?
個嘴呢
又講返隻猩猩
其實真係無乜討論價值 佢就係特登引人注意
無聊stalk bubz老公Ig
佢follow勁多女人
屌你老母,見到個柒頭真係唔撚開胃
硬係覺得呢啲野係佢自己打出嚟吹奏自己
利申 只記得佢校服相個副尊容 實在不敢恭維
建議大家另外開個post講佢
唔係唔俾大家討論
但佢真係好難頂
又樣衰 又藍 唔想見到佢
佢唔鐘意叫雲西
真係可以改名做煩西
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞