召喚痴線西(59)請善用不推文回覆

1001 回覆
34 Like 3 Dislike
ANGELAMIUZ
https://youtu.be/GuEe_Anp4y8
佢同jodie 啲片好多del曬
呢段片之後散咗了
胸下面個一圈肉

嗰陣佢地個笑容真係由心而發
我係佢地其中一個人嘅師妹
睇住佢地拍足咁多年:( :(
真係好可惜
真 嘩2016 7年
咁佢地都至少8年
之前睇佢啲片講佢哋點識 點一齊
依家睇返真係好可惜
哇,心地差到
記得boris同佢家姐都話鍾意d善良嘅人
雲西完全唔符合喎,飛咗佢啦
煩到死,又唔係靚又唔係有拍片
以為自己係ig女神好撚出名
唔係波仔完全唔知佢乜水
仲記得佢地以前long d
angela開ig shop為左草錢去美國讀書去搵Jodie
佢地一齊係美國生活個段period真係真實過而家好多
more
講多d啦衰鬼
一個人兩對波
水魚黃
波下面做乜好似倒轉嘅雪人咁多咗一層
對住自己啲懶中立嘅fd都想兜巴星佢,無再來往
呢個十萬零一蚊藍絲ming,居然生日都想見到佢,果然物以類聚,一齊擾民

Btw講親導演夫人就有一個負皮
幾廿歲人中文同廿幾歲既屎盤一樣咁撚差
https://youtu.be/RUHWOi9ghuY
梗係有啦 仲一齊去過魔幻王國添
笑貧不笑娼

連登有咁多icon你打乜春野表情
佢地拍咗9年先分手,我真係由中學xanga追到佢大學grad到做kol,但由同jodie分手痴埋tina蝗之後個人好commercial之後就覺得佢好乞人憎,冇再睇佢任何social media,由佢同jodie相識到long d到做網店儲錢去美國讀書到佢地同居,真係好似睇住佢地成長咁,係唯一一pair couple我會咁希望佢地開花結果⋯⋯可惜去到而家亦都係睇住佢變質,係真心覺得可惜,以前覺得呢個女仔好叻好有理想仲會好努力會一步步去達成到,由衷欣賞佢⋯⋯不過每個人嘅路係佢自己揀,都唔到我覺得可惜。唯一可以judge嘅係,以前佢同jodie嘅笑容真係由心而發,我相信好多人都會感覺到,而家同個條柒頭係好皮笑肉不笑,明明係情侶但梗係覺得佢地相處尷尷尬尬好唔自然咁,呢啲嘢冇得扮。
好多相同片都del晒,啲相好靚,以前成日睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞