召喚痴線西(59)請善用不推文回覆

1001 回覆
34 Like 3 Dislike
之前有一日 有事發生
然後佢淨係po左條抖音出嚟
佢都幾有自信
Yumi呀
Queenie係咪收左山
Btw佢黃定藍?見佢無講過
我只係覺得mk妹就係attention seeking
佢更加唔洗講啦,根本就係好enjoy比人討論
而大家又好配合比好多attention佢

其實真係無咩興趣知佢啲on9野
Sor一時三刻醒唔起
真係唔知,但覺得失望
睇左佢咁多年,以前覺得佢好Inspiring
但大是大非佢好似完全平行時空咁
呢d應該係舊相?
個時佢啲p相技術未有咁勁
冇錯 為佢動怒唔撚值得傷身
Queenie好耐冇update
以前好鍾意睇佢啲片 覺得佢係beauty界清泉
應該都係藍掛 佢都好耐無update
你依加既意思即係話雲西無上面個堆KOL咁賤就唔洗狙擊佢? 其實你又岩既 你上面個堆KOL真係極品中既極品 如果你下下拎佢地同任何人比較 都唔差得過任何人既 跟本無討論價值
但唔代表雲西搶完人男朋友之後去攞彩踩低人地Ex 就叫小事一單喎
好啊
1215 和你shop
1215 社福罷工造勢大會 愛丁堡
1231 和你拖

2020 1月1 民陣遊行

雲西真係無野好狙擊,佢又唔係靠ig搵食
不過討論下食下花生有咩所謂

因為你舉出黎個d KOL真係人渣黎 你同搵雲西同佢地比緊係無可比性 雲西係搶人男朋友但又真係無害人既 但我覺得做人要求要高少少 唔係要同d咁差既人比先顯到自己正常少少
講起魚嬸都係成個怨婦黎 成日公審老公啲衰野 同蝦乾一樣
我勁鍾意肥雞小學開始睇queenie
蝦乾生埋小蝦乾的話
一定煩過魚嬸一千倍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞