召喚痴線西(59)請善用不推文回覆

1001 回覆
34 Like 3 Dislike
第一次咁支持魚嬸
依家唔關你係黃定藍事係你本身個人有問題。成30歲人做嘢都唔識得分場合想嘈想玩點解唔去book band房?覺得band房唔方便飲酒食煙又焗嘅話咁你咪租架船出海鍾意點嘈都得啦。仲好意思話自己已經遠離人煙喎。講真冇俾人拍門你屌鳩你已經算好彩囉。
睇來我下年生日又可以去佢屋企門口度開party然後大叫大笑魔音穿耳直到天光。
生日大撚曬呀嘛
話好學中文
但打句韓文出黎
明明句韓文係解對唔住
我真係唔信佢對唔住嘅中文都唔識
再者 佢個道歉唔好再短啲
又hea又冇誠意
啲態度仲西過暗星
暗星不斷回覆道歉都算係咁
班長咒人收尾果兩年真係垃圾到
不過佢真人本身都係咁
我都係第一次覺得水魚順眼左
大爺不嬲都係痴線西既好朋友
最鐘意吹奏自己但踩底其他beggar
一模一樣
暗星推波既能力同三家有得揮

飲醉左? 咁事前個啲呢? party幾點散band無人講既? 個到唔使book場就不醉無歸啊? 咁即係預左飲通宵啦

飲到咁上下無人會去搞panel推大你支咪 即係一開波都已經係咁大聲啦音響 當人戇鳩?

差佬上到黎你話你唔知 咁你成班frd幼稚園無人識聽人話? 定個個都醉哂但又識耍走啲警察? 好心啦 你主人家扮唔知警察上黎而你啲朋友唔理只係完全證明你地一擔擔

仲有 講對唔住大曬? 對唔住固然要講 拖左成日先黎回應仲想扮到自己好有誠意?
水魚媽會跟進!!
好心30歲人正常d啦!唔好扮十幾歲少女扮無知扮可憐!(雖然我一直以為佢近40
今次我撐水魚喇
暗星你食屎啦
唔太鐘意水魚 不過佢今次真係做得好好
其實Yanni Cheung真係好陰毒
係,雖然唔太中意平時佢怨婦咁ig話佢老公,但係呢件事上,佢真係幾敢言,撐你呀水魚!
但佢一直拍都上唔到位係事實
啲人係咪戇鳩關黃唔黃絲咩事 癡撚線
笑撚死
理撚得你係咪中韓混血
同香港受影響街坊道歉 打乜撚韓文
9唔撚搭8
主要好奇點解呢d垃圾都有fans
因為d fans都係
依家先追完post
mingjai 暗星d柒事應該已經係成世人最紅最多人留comment嘅時間
咩唔割 消費場運動包裝自己唔係真心嘅都要割到仆街呀屌你老母暗星
幾個月前㗎啦張相
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞