召喚痴線西(59)請善用不推文回覆

1001 回覆
34 Like 3 Dislike
餘 生 有 你
佢話雨傘得一個月
btw 雨傘用返運動好d 因為未去到革命level
波仔人地頂唔順啦!
好想嘔見到佢d觀點
最低嗰度扮咩唔care身高
明明未同198一齊之前已post 198同佢ex張相喺自己private
然後caption就係好想要咁高嘅男朋友
冇耐就搶人男友同左198一齊
條臭西真係好撚煩 成日扮曬野
衰淨對眼應該係解得對眼唔衰?
Tim好似本身都係英國回流返來,應該有uk passport
Michelle勁好多
Michelle Phan 個陣d妝都好多變好多唔同theme
細個睇真係覺得好靚好正
反而bubz就真係個個妝都一樣
我同巴打一樣 去左search
一睇 勁似好樣少少既專家Dickson
其實有時我覺得我老了,我對香港kol 嘅印象係停留咗係大佬b、小花、pkj ,當初睇痴線西都係大佬b果個時期開始,最近先開始追返痴線西,多左好多唔識嘅kol,我多數都唔睇唔識果d,但呢條雲西我由唔識變識全因佢真係煩膠怨婦一名,乜柒都放上story抱怨,唔怪得無條仔last得耐
似係一直話要公開 波仔想話諗下先話發脾氣 仲要波仔點會無女埋呀佢班fd仲唔笑鳩你個假相狗咩 扮咩想公開 上個男朋友毛都見唔到條 臭西你只係想公開嗰 YouTuber 男朋友姐 呀唔係 係前男友啦
成就都大好多 Michelle 既ipsy 同em cosmetics 做得好好
而家d片都仲有幾百萬views 不過當年無咩choice; Jen im 堆韓妹又未彈起 imkareno 個d又未有 bubz係打破左外國人對Asian 個種刻板既感覺 所以上到位
真係幾似
好撚mk
佢係咁吾吾吾 已經知佢咩料
佢食正當年kpop hit起條水 同當年無咩Asian 拍呢種style
(多圖) 呢條港女係咪癡撚左咗線 3
https://lih.kg/490052

係時候回饋下 波仔你真係要諗真啲先
一陣又俾人屌無叫醒佢定無帶紙巾
同carmen ho有咩分別 藍絲真係有樣睇
Michelle依家復出左,d片質素都仲係好好,而且睇得出michelle做人處世成熟好多
d藍絲個個唔係寒酸就個人生活勁有問題
佢把聲好好聽 而且佢少d將自己私生活放出來 努力拍了自己d片 (d外國癡線西話佢之前應該係去左結婚生仔 但無公開)
但係我見bubz都有follow 二奶係ig
佢之前有講過 話tim堅稱係best frd 仲一齊食拉麵食到九點
算啦 裝睡的人叫不醒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞