召喚痴線西(59)請善用不推文回覆

1001 回覆
34 Like 3 Dislike
朋友讀護士
話student要接生夠100個
先可以有資格變正式
即係好大機會幫你接生嘅係student
而唔係正式護士
如果我要生,知道係student 做
我諗我會好矛盾,明白student 唔識要學,但又想佢幫接生因為新手
係講緊助產士
本身佢都係已註冊的護士先可以去讀助產士
雖然都可以話係生手...
其實係邊生都會用嗰個鉗,就算唔係生仔去做檢查都有機會用。
另外就係夾個BB出嚟同你係邊度夾都會變型只不過多個個令星期就會回復原形唔需要太擔心
長智識了 無諗過公立醫院係會好空
絲打做醫院?
長知識!多謝絲打分享
咁一分錢一分貨喇
完全捉到個種蝦乾神韻
長知識了 好詳盡分享!多謝絲打
佢個蜜桃係咪自己食咗呀?見唔到喎!咁都叫蜜桃臀,好心收返埋啦!欣賞佢減磅增肌嘅決心,不過其實佢個腹肌好柒,可唔可以唔好亂教人?
原來咁多人追po
親戚話去過一次公立生仔之後就唔會在乎尊嚴呢樣野 因為最私密嘅地方都比一堆人圍觀過...

我都未生過 聽完之後更加唔會生

其實Nicole 日日回帶係做咩
明明佢地已經變左hi bye fd
好shock
冇睇痴線西一排 仲未得閒追(58)
一入嚟就見到大家講bubz老公包二奶
一直都以為係模範家庭
淨係留意佢D狗同仔女得意連佢係藍絲都唔知
恭喜媽媽 bb快高長大 你地要一世平安
期間限定朋友系列仲有:
Pkjenn& Eli
Icu & Elaine Hau
Ding ding &雪姨
Ding ding &崠
下洗乜比理由狙擊,我地呢班本來就痴線西,本來就係 gossip girls 狙擊人要比正義理由架咩
搶人條仔(仲有其他kol做錯事)就係會比人討論架啦
捉人字虱話用人渣形容唔啱,話雲西唔夠人地賤點點點
我地係講就要講,我唔信你係背後無講過身邊人是非
上得嚟痴線西就唔好咁道德高地啦
個個都人渣,小朋友先會做選擇題
健身撚表示睇過佢條瘦小腿片
想要蜜桃屎忽一定係做重訓架啦
但班港女鐘意瘦到人乾乜肉都無,唔會識欣賞健美身材
所以麻煩佢唔好再話自己個屎忽係蜜桃,侮辱曬每個努力練努力控制飲食嘅人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞