[一周年][選項][武俠長篇] 路仔 穿越到武俠世界 (16)

1001 回覆
24 Like 5 Dislike
9個鐘 個位係24小時有人 但係夜晚係保安頂更 都係我地第朝返去跟
其實唔算多野做 但可能要handle緊急野 好似困lift 紅白藍etc
紅車 白車 藍車
消防 / 狗
癡線,夠訓咩?放工先訓?
我會話係客戶服務 不過多數d人都當保安
我樓都唔洗巡 日日坐係counter聽下電話 寫下小說

btw 一時時夠訓啦 多數放工返黎可能訓陣
一翻翻12個鐘嘅24小時客服?算唔算多野做?
9個鐘 個位係24小時有人 但係夜晚係保安頂更 都係我地第朝返去跟
其實唔算多野做 但可能要handle緊急野 好似困lift 紅白藍etc

樓主令我諗起早排搭落樓 ,同有個新入職清潔女工,之後有個細路女同佢媽媽入,個細路可能見衫以為仲系以前果個就叫人清潔姨姨早晨,個女工果時係皮笑肉唔笑甘應返佢小妹妹早晨呀,不過姐姐系潔淨師下次唔好叫錯呀~
我:
投埋E。
清潔師
Daddy輸左
摩連奴
c
拉票
咁e 佢係我好重要既人 唔想你地起衝突
反巴咁嬲
其實我不嬲唔介意比錢睇書 自己都有買輕小說 之前係其他地方都有比錢睇其他網絡小說
但我覺得呢個唔重視作者既文化係雙向 網絡作家爛尾你吹佢唔漲 比完錢最後爛尾都算 寫到一半唔夠就人間蒸發 轉頭出番黎話重寫 之後寫都未寫就再潛水都大有人在
作者自己都唔重視自己既作品又點會得到人既尊重
成個網絡小說既風氣都係咁都冇計
btw我都好感激樓主日日都有貨賣 又唔會無啦啦潛水
C
C
數撚死樓主
C
C
Btw如果樓豬出書 我會俾錢買
唔見人我點都會交帶聲先 以前我都試過追交個作者失蹤
自己就on99等
數完出文 屌 又有d改左 又隔得遠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞