[一周年][選項][武俠長篇] 路仔 穿越到武俠世界 (16)

1001 回覆
24 Like 5 Dislike
咁之前都好多次過咗再反cap
嚟d嘢一搞就係嘈交友盡嘅開端
睇返其實B1都已經出左結果
啱啊 我要打十個
其實關於轉票我覺得要討論下 最近大家轉票個時間有D問題
成日係結果出左先轉 或者睇到後面有人投票先轉

我諗緊一係轉票就當重投 定係 轉票有限時 例如出結果前/回覆起計15分鐘內
因為咁樣不停轉 一黎 我點票去到寫都有困難
二黎 就係對投票出左結果既手足有小許唔公平
#249 myth巴 b2
#251 范巴 b2
#252 巴打你 b1
#254 ky巴 b2
#257 反巴 b1
#258 省略號巴 b1
#260 myth巴 b2轉b1
---
呢個位其實已經變左4個1 之後#262位巴打再b1 所以5票b1
省略號巴#263再轉都係唔夠票

btw 總之今次b1 好快有文
痴線佬
請受小通心粉一拜
唔係佢地改黎改去我唔洗寫出黎數
---B1---

那個年輕男子走了以後,我便從身處的房間離開,轉到他們的房間前,然後一腳把他們的大門踢開。

此舉除了房間內的人,連門外不少的花姑娘與小二等,都全被吸引了過來。
房間內四男一女,剛剛再把草帽戴上了,但從他們那深綠衣裝,以及腰間那大約前臂長度的短刀,我敢斷言,此五人是由唐門來的。

當中站在中間的那個中年大叔見狀,便對著我大喊道「你這小伙子是怎麼回事!找死嗎?」
不過我沒打算回應他這句話,只是立即拔劍便向著他們攻過去…但那五人的反應也是極快,馬上便拔出腰間的兩把短刀應戰。

那大叔先是把房間中央的桌子往我踢過來,我一個閃身後便往他斬去,而他則以短刀一擋。我的九斷劍與身前那大叔的短刀「當」的一聲碰撞後,身旁的四人馬上散開,在房間的四個角落踢牆一躍,便往我衝過來…

A. 以劍反擊
B. 迴避
C. 內力壓制
C
a
A
A
c
d 求其過2招再即刻跪低 話幾個前輩好勁 請收小弟為徒
道德撚樓豬唔比投降轉陣營㗎
而家投降可能要寫多兩年 又要由頭打過
我唔介意
點會
D武功唔會自動消失㗎嘛
直接做卧底返去一劍一個仲快完故
A
都係果句
唐門肯永久提供處女幼幼
加埋永久供應迷姦藥
我係路叔就即刻跳反
乜撚嘢雞大媽臭閪殘疾TB全部一劍一件
上次打輸左比殘疾喎
冇人叫你跳反咗就即刻大大聲講㗎嘛
上次面對面打公平要拉遠距離先
今次扮冇嘢返去埋身一掌打撚死又得
又或者返去話推佢去散步再一嘢推佢落山都仲得
再講學咗正反手劍射劍氣漏氣拳少量九劍又吸咗咁多人
殘疾硬件限制其他人想教佢嘢都教唔到
咁都輸不如都係退出各大勢力鬥爭做採花大盜安穏過日子好過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞