羽絨/風褸/旅行用品討論[14](Arcteryx,Montbell,Patagonia..etc)

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
保暖上應該會再暖少少,羽絨嘅保暖能力真係好高,件褸本身全防風,如果一般喺城市着就唔使再買storm cruiser

至於鞋就唔好慳,timberland個底唔夠厚,同埋你對鞋未必夠位着厚襪

-20度謹慎啲好
潮偉巴介唔介意下個post頭加番nuclei已經停左產?
同埋想問下個代替款是咪就係kappa?

係靚既
大陸人一追個牌子就乜都唔理
所有料轉曬最cheap keep住賣三千佢地都唔會理,佢地淨係買logo
咁使咩畀好野佢地
畀靚料又係買,畀cheap料又係買
係,淨係為logo
人老左可能唔識欣賞 一見到就諗 做乜畫花件褸
講笑 唔好介意
講返呢件 似係 1990 retro 個件 個次一攞上手 好重身 2L gore tex 呢個年代好少咁重身 重要3k
唔知有冇人買
清梗係茅問題啦自己都老野一件
呢件crossover brain dead今朝k11打曬蛇餅,好彩都汁到件,埋單要3k, 仲好似有炒價
有無人知montbell既size係咪比170以上既人著
我見到佢既sizing chart 既sleeve係頸垂直度去屁股
女裝XS都成30吋
足唔足18%?
Back記,今日我諗住短袖加佢出街,點知熱到仆街

件野真係好q暖
好, 會加番係新post, 如果呢個post 係放工前爆, 我番屋企先開到新post
後面重花
秒哂啦 上網炒緊
開定都得
重有8個位左右
炒到過5~6k
不必TNF 同好多brand crossover
Supreme 倉石一樹 Sacai MMJ
全部都炒起哂 重點緊係唔係件衫既功能啦
呢啲屬於潮流嘢喇,有愛咪買,我就不了
倉石一樹 我覺得Ok
佢Design 有佢獨特風格
同埋佢係對功能性係有要求
點會要填form咁old school,好多係喺個網度click去你要買嘢嘅web site佢就record咗。
下?曲?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞