羽絨/風褸/旅行用品討論[14](Arcteryx,Montbell,Patagonia..etc)

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
下次要醒目啲啦
哥哥 羽絨黎wor
有防風 冼水功能
nano air新版好左隻布料好左 唔想買arcteryx 既話nano air 係唔錯選擇
見佢寫exceloft 保溫綿
nano air 我又係好想試 , 但有LT 似乎重叠左,睇D 人評語係一件非常breathable 既mid layer 又暖, 值得留意係佢係用60g full range loft ,係Toray Mills 向日本幫佢地造taget 係active mid layer, 呢D 衫要“死”暖既巴絲係唔arm , 要“死”暖既用返nano puff 就OK 用primeloft 重要平D。
power hop parka men’s
係800FP down 黎
唔係exceloft
隻色唔錯
Sorry 自膠
睇錯款 我搵唔到你講個隻
唔好買啦 如果有LT
唔係base 唔洗點換啦
Sorry 自膠
睇錯款 我搵唔到你講個隻 X2
係未打完個名
出左JP 官網 一入去 以為個件
如果咁睇 應該同Ar 差不多 佢100g 黎計
除非你入面好多衫 同唔怕凍
如果係我應該凍死左
再自膠
係應該同LT 差唔多 但一定暖過LT
但唔夠AR 暖
凍死就一定
Coreloft 係暖過exceloft 同等份量計(好似係) 但100g fill 咁小, 成件就7XXg D 重量去哂外面防水,-4 度如果你係ski 緊我諗OK , 我唔識ski 但似乎見D 人飛來飛去運動量應該大, 但如果你行行企企, 就著多幾件,唔ski就唔好買ski jacket
著多幾件真係腫到糉咁
巴打買件貴少少暖啲啦
頂住前頸定後頸

後頸你套好兩頂帽就無問題
着atom時戴住頂帽,着beta後戴埋beta頂帽
然後兩頂一齊除就好靚仔

如果你話頂下巴,佢個款本身係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞