滑雪滑雪再滑雪 3 (雪季開喇)

1001 回覆
7 Like 6 Dislike
除咗廣東話教練未必有
其他機票酒店纜車雪具教練有錢就有架啦
我諗你係指上之台, 我用紫筆圈住左
好多班都會係呢邊上, 係岩新手既
不過多班多教練團係度, 代表人都比較多
我自己會上高d玩, 灰筆圈果2度
少人好多, 又可以去三五朗餐廳度食lunch

我都今個月去Zao, 請左日本人教練
下個月去藏王新手上路留名
無記錯藏王滑雪場 最左手面有條新手道 幾岩新手滑
我諗你係指上之台, 我用紫筆圈住左
好多班都會係呢邊上, 係岩新手既
不過多班多教練團係度, 代表人都比較多
我自己會上高d玩, 灰筆圈果2度
少人好多, 又可以去三五餐廳度食lunch

$4000晚浸溫泉酒店喎
去邊先 北海道?
唔係 係最左 グレンで
竜山グレンデ
住下面, 最近應該係橫倉個纜車站
睇過哂幾間包括埋你提既Best rental, 全部都好似冇得上網預約定要walk-in先租到
google map既下面
slope map應該係右邊先岩
印象中個chair lift得weekend開
最後完全冇去過果邊
有時間寧願上山頂搏下有一下子山頂天晴無霧,
可以睇到樹冰
其實都未定,兩條友想試吓滑雪但係又乜都唔識
??
ok I get it now
??
that's clear. thank you
要習慣下著住隻鞋果種重法😪
Sb當佢普通鞋渣 不過可能因為我大份 著落無咩feel
反而ski對鞋 仆街又重又窄又難行
滑完想俾隻腳休息下都唔得
你睇返晚YouTube就知發生咩事架啦
依家啲youtuber好興一條龍咁介紹
由出機場直到搭車酒店滑雪 幾好睇
我諗主要心理準備係貴少少咯
不過都唔係話太過份 因為我都打算一月中去
但咩都未準備
Btw去唔到北海道架啦 貴撚到絕望 去東京啦
上年去過... 唔值得,一條大直路
咁都係不了都唔係平
手稻平喎!同去湯澤差唔多啫
amazon 睇吓
買嘅錢唔係問題
重要係其餘一年350幾日放係邊
同埋拖住佢好似要焗搭的士出入機場
諗起條的士數加租倉錢就好似唔化算
大家今年有冇買板阿
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞