滑雪滑雪再滑雪 3 (雪季開喇)

1001 回覆
7 Like 6 Dislike
但褲同褸好似都唔平
如果租雪鐘要幾多錢
防水嘢想幾平
早排一田樓下清貨 2xx有條雙層內膽
或者留意吓女人街啲出口店
2月o係富良野book左一日教練試下玩SB
人生第一次滑雪勁興奮, 但平時冇乜做運動又驚到時滑兩滑頂唔順

因為滑一日, 唔想買野, 諗住乜都租, 但pad褲因為冇得租就上amazon買左, 想問下著pad褲個係著o係雪褲外面定裏面?

成套防裝先幾舊水
褸就等the north face,Quiksilver果堆做半價
應該700蚊左右有一件滑雪褸
褲就真係無解
喺貴嘅我上年幫襯淘寶
雪鏡我淨係記得
二世古annupuri 個場租1500yen一日
絲打一月係唔係niseko阿
今日係神樂滑完恩樂冰,第一次滑請咗教練,開頭都算順利,但做極都做唔倒斜路起身(雙腳都上咗板),已經用手拉板都唔得 而家拉到隻手好痛

同埋係租啲衫係咪廢得滯所以唔防水?滑到去食lunch時濕哂up住好辛苦
一月唔係呀 二月先係
北海道咪得
應該sb先買。

新手,有錯請指正。
係咪腰位濕哂
我覺得玩sb工人褲好
就算仆街鏟哂雪都唔會跌落去
我去左zermatt。

我意思係就算買,都係幾舊水。頭盔雪鏡你想租都ok既,但我就覺得唔係咁衛生。

不過你玩幾耐先?如果你只係ski一日玩得幾個鐘,咁就租啦。相反,如果你連續玩幾日,咁我覺得你可以考慮下買。

同埋就算係香港買唔到,去到先搵佢d減價貨都仲得。
我諗應該無人會著出面,太柒
Sb一定要
唔係呀,衫褲都濕哂
冇錯,Sb就係要型,著出面會成為全場焦點
斜路起身個人覺得toe side易過heel side
平日見人著住隻龜都已經夠柒
其實係著得多/洗過/濕得多啲嬲同褲會開始無咁防水架
我啲雪嬲雖然10000mm-15000mm waterproof
但係著左兩個月左右之後都會一落濕雪就濕晒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞