滑雪滑雪再滑雪 3 (雪季開喇)

1001 回覆
7 Like 6 Dislike
一條友有邊到推薦
想學到滑到高階為止
我都係中階咋
其實我覺得係睇你想玩咩
freeride 你話想練tree zone off piste
就緊係去北海道 白馬個邊
freestyle 就搵個場有park既就練到

我都係上年係白馬落gate 差d有入冇出
先決定今年去北海道 練多d edge to edge
再衝過tree 同埋想練下ground trick
琴日仲衰過我今年一月頭去韓國洪川大明
今日我棄戰咗唔知咩情况
Mitsumata條綠線到琴日下就兩成見到膠粒面
仲有果八成係冰面
落山纜車成大氹冰水
我新手又上唔到神樂紅線睇下咩料
比個真心建議你
去御茶水買定套鎧武者去
我普通迪記pad褲都頂唔順要笠水唔想今個雪季掛板
想問下御茶水,一件平平地雪褸幾錢到
我見樂天最平3000yen到,有好多袋,證件袋,雪檔,通風拉鏈御茶水係咪差不多價位
3000yen ? 淘寶都唔得啦
MK
今日係二世古night snowboarding,變左好似滑思樂冰,仲要落雨
雖然上高小小都滑到
要睇型號 唔係隻隻得
decathlon 算啦
山頂開左未?
Sorry
琴日淨行無諗過買嘢無望價
但係3000迪記都應該買唔到
同埋雪場認人最易認喺件衫
唔建議迪記
屋企人試過著迪記係星野滑一堆人撞衫
hilton依邊唔開,而家去緊grand hirafu嗰邊
大家買 回數卷多 定 日卷。拖住女朋友 未玩過 我諗有幾個鐘 會係下面練
前兩日暖到落雨又溶返雪!不過今日開始凍返又落雪!但過兩三日又暖返小小
第一次去北海道 行程所限 去二世古即日來回去係咪可行?
無話唔得
但喺成個北海道都喺雪場
差在幾多條線姐
點解要辛苦自己
純粹朝聖下ching有冇好推介 非自駕 只滑過一次雪
講真滑過一次真係冇需要去二世古
你跟本未夠技術上山頂滑粉雪
操多幾年先啦
住邊先
飛得落機睇下識唔識答你
有冇人去過名古屋 高山滑雪 邊個滑雪場會比較好?
同埋新手一問 淨係租板 唔租其他服裝會唔會有問題
點會唔係帶 con ?
你有條防水雪褲咪得囉

高山去 dynaland takasu 果邊就靚雪
識滑先去都未遲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞