新地天水圍新盤Wetland Seasons Park 涉710伙 料最快下月開售

1001 回覆
7 Like 122 Dislike
已經買得遠仲要咁屈就
十幾廿萬佣 叫佢回返一半都不為過
原來閣仔咁貴

細過果陣阿公屋企都有木造閣仔以為好平
Aa狗唔食屎食乜?
好老實
二手樓有得搵下筍盤 同業主傾下價都叫有少少用
買一手樓計,佢地幫左咩手?幫你填表之後收10皮?
WSP同969 A B X P無緣
改路綫就新盤係無可能,影響太大
一手AA 既大粒佬有時要幫發展商真買造市
見到咁平
真係想買黎結婚,但係咩都無準備
自己仲供緊層居居
比你地揀你地會裝修間650尺居屋黎結婚定
買個430尺2房私樓結婚
本身屋企 650 3房 居 ? 仲有咩人先

如果 得2老 加埋你3個, 結婚唔怕 婆媳 關係煩 前者 經濟上輕鬆d

但你供緊居 計過數 有首期 而錢銀上負擔到第2間

2個人搬出黎住 一定少好多野煩

https://t.me/rebate85
可以tg搵佢回8成,自備本票回8成半
利申:唔食屎,賺少少當交功課
藍絲與狗免問
豐儉由人嘅
你唔燒架轉打爆炸螺絲都得架
如果唔係懸浮而係下面會有櫃借力又穩陣少少,即係好似上床下衣櫃嗰啲雙格床咁
但一定好柒
明明同一個價可以買嘉湖兩房,點解要咁辛苦
新樓情意結真係害死人, 放棄生活質數都唔介意
其實比我揀我會諗賞湖
自成一角,10分鐘內去到銀座天瑞天耀天盛新北江西鐵
不過一聽到30年樓又個個擰頭
新樓管理費等於供多幾十萬樓
咁另一方面, 新樓都係一d人追求的生活質素黎

如果唔係點解有人寧願住市區d 所謂精品豪宅
個lift大堂同外型比起舊樓係grand好多, 即使個單位係豆腐潤咁細, 响呢d地方出入 就已經自我感覺良好
嘉湖個相連大堂可以坐到成百人開座代表會議
市區都話有交通便利同生活配套齊,
但係呢家係大西北, 仲要係大西北既山旮旯喎
我真係唔知住喺嗰度可以享受到啲乜野生活質素
同隔離既天恒天澤比,咪感覺良好
咁唔係幫買家喎
老實講我覺得嘉湖個大堂絕對唔失禮

夜晚開曬燈個落地窗望入去靚一靚

利申:車上司返屋企見到
以前住過賞湖居
其實由入大閘後已經唔錯
個大堂都算幾靚
又夠大
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞