新地天水圍新盤Wetland Seasons Park 涉710伙 料最快下月開售

1001 回覆
7 Like 122 Dislike
屯門南站,你睇下講左幾耐
真係慘...住到去濕地公園...我自己相熟AA 都話唔sell 我呢個盤,老老77咁話大把選擇...一家大細住到去果度,小朋友話想去個迪士尼搭車都搭撚左半日,真心on9 先買...之前明翹匯都覺得果個位有d 痴線,而家去到wetland, 真係隨時有季候鳥飛入屋
禽流感park
係咪兩點半公佈結果?
講左10年都仲係講緊
仲有沙中線呢條咁重要既線都一再delay
北環線真係預個孫出世先有都唔誇張
d人講到好誇張
北環線係2000年政府提出,但係到依家都未有時間表
你預2040-2050左右會起好啦
印象差,就會想像到樣樣都差
明翹匯都比人吊到PK
竟然呢個盤有人吹奏 CLS
新地 (00016) 旗下Wetland Seasons Park為2020年首個一手推售項目,昨日截收逾6,700票,超額認購約17倍,成為4個月以來收票最理想新盤項目。
天水圍Wetland Seasons Park周六首輪推售,將以價單形式推售375伙
4個月來 收票最理想新盤
新地 (00016) 旗下Wetland Seasons Park將於周六(4日)作首輪推售,將以價單形式推售375伙,折實售價483.14萬至1,743.62萬元,折實呎價9,988至16,915元。
項目昨日截收意向登記,收逾6,700票,較推售的單位超額認購約17倍,即平均18個買家爭1伙

CLS
你睇吓連登啲人出晒怪招,想人唔抽減少競爭
香港交通好,住邊都好方便,呢到不過不失啦!
有得你上車咪一樣照上
屌呢個新盤d街招痴到周圍都係又唔見d廢老去清
有冇好選擇呀CHING, 睇緊8M 2房
遠呀, 所以唔會買
連登仔有邊個盤唔屌?
反正D 盤賣唔賣得出都唔關屌果班人事
諗住grand yoho 2房, 點睇呀CHING
點樣都會有位去彈。
自己落場睇過,價錢啱心水供得起又有住屋需要就扑槌入市啦。
餓狗搶屎 港豬蝗狗坐埋一枱
agger
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞