新地天水圍新盤Wetland Seasons Park 涉710伙 料最快下月開售

1001 回覆
7 Like 122 Dislike
Park Yoho 翻版
但YOHO個商場堅旺
WSP無商場
Park Yoho係A貨Yoho, 唔係元朗市中心果個
Sor, 自膠
我以為上蓋YOHO
一房要預幾錢到
Park Yoho係豪宅價錢垃圾地段
到而家都仲大把貨尾
屌佢老味 七百幾伙 邊撚左做 四百幾伙

仲要全部望境園境嘅單位都唔賣 剩返啲樓望樓嘅
唔怪得知可以賣到萬一蚊尺啦

仲要高層(9樓)樓望樓 都要賣萬2

真係為咗谷高入票 等下幾期賣貴啲都有人黎狗沖
報紙廣告都話鐵路去兩大商場V City Yoho 好方便
應該開賣啦今個聖誕
去西鐵站隨時等車+坐車半個鐘
去 V city 最快都45分鐘啦,去YOHO要30分鐘
買私樓住到咁遠無村巴
Park yoho都叫都叫有專線
天北而個盤無村巴嘅話巴士又小,要同大陸閪廢老一齊逼架酸臭味輕鐵
嘉湖方便啲囉
巴士穿巴商場樣樣齊
嗰邊亦都冇巴士出屯門元朗站
穿梭巴士會唔會畀人cut 佢對面三柱香就正正係被人cut左穿巴

同埋成個屋苑靠一兩架穿巴繁忙時間有啲難搞
佢個實測唔係返工peak hour
未計巴士同輕鐵peak hour爭路d停下行下時間

天水圍返工放工西鐵啪出入閘條龍長到hihi
仲要西鐵個車廂多人到爆炸
至少等1-2架車先上到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞