新地天水圍新盤Wetland Seasons Park 涉710伙 料最快下月開售

1001 回覆
7 Like 122 Dislike
天水圍從來都唔比紅van 入
痴撚線,單位送埋電器,岩岩睇左份Brochure,普通單位送:
微波蒸焗爐,電磁爐/煤氣爐,抽油煙機,雪櫃,Washer dryer,電熱水爐,Router,浴室寶
呢度都幾皮野
正常都送
不過唔係送cheap野,幾靚
第一次睇新樓?一向都有
其實啱曬啲比完首期冇乜錢嘅Buyer,今次佢啲裝修真係送禮咁送
Sorry我露左底,窮西一名
屌,好想買,但準備唔切
不能認同更多
以為私樓就會好啲就太天真

如果你係會出市區返工既後生,你唔會接受到天水圍既社區居民質素(蝗/印/屋村廢老)同配套極差

而且天水圍私樓租住好平
好多腥港人印度人白卡佬住埋你個屋苑

有朋友結婚時比人呃左買天南私樓自住,已搬兼放租比人
【Wetland Seasons Park 首日開售報捷】

截至B1組375號籌號,場內消息指出所有首批單位已被選定認購。

Wetland Seasons Park首批價單推381伙,當中375伙進行首輪抽籤發售,今日已進行抽籤程序。新地表示,項目共接獲7,370個購樓意向登記,當中157個來自地產代理或營業員登記,若以375伙計,超額認購近18.7倍。

500張飛都無就清曬
剛需太強,下張單加價啦
天水圍如果有得入紅頂我舉腳贊成
悲情城市
天水圍, 仲要係最入個位
無輕鐵無K76無巴士總站,夏天肯定多蚊到爆既環境,幾平都唔考慮啦
賣唔哂!!!!!!!!!!!!!!!!

【21:30更新】
市場消息指,至晚上9時30分,天水圍Wetland Seasons Park累沽逾372伙,佔公開發售部份99%。推出的標準分層單位已沽清,餘下3伙別墅複式戶待售。
真係露左底啦...
擺明無買過樓
不過連router都送真係幾新潮
送乜春呀
咪又係樓價度包埋
快啲買喇 唔買後悔
遠到仆街
又俾公屋圍住
第日仔女係天水圍同班南亞仔新移民一齊讀書
tplink 咁垃圾
嗰日去睇樓,個AA拎部iPad出黎介紹時,見到裝左LIHKG
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞