新地天水圍新盤Wetland Seasons Park 涉710伙 料最快下月開售

1001 回覆
7 Like 122 Dislike
wet9 seasons park
嘉湖賣10k
wet9賣17k
d人會換樓?
分支就可能有小小機會
原來wet9 成17k 呎架呢個價使咩買呢到
Sell hk話全香港得一個永久wet 9 park
永久海景
d aa話1房500起
2房800起
瓏門價
不果搵得雷霆出黎賣一定唔會平
多得777,依家2房單位,全部800萬起跳
大把人,2k 個陣買架
痴根 17k
咁都可以做賣點⋯⋯
你點計的,

如果以佢近期樓盤既比例再加呢個位置用車既誘因推斷, 我覺得車位都要$3800以上, 5000蚊個月難D
永久海景慧景軒美湖居正過濕地啦 樓層又高過sell Ho
17k 市區好多大型屋苑都買到了
6~7千夠供多百五萬按揭
我寧願再買出啲
2k 果陣買嘉湖
唔代表要俾1x k 再換遠d...

17k 應該唔會掛?直頭yoho 價
其實唔可以咁比較, 畢竟SHK真係好識包裝, 佢往往可以靠住自己品牌將個地方"暫時性"改變形象, 如果你去買慧景軒, 好多身邊既朋友第一時間都會覺得你度勁僻, 勁CHEAP, 勁濕, 悲情城市等負面既野. 但同樣什至更差既條件擺落佢個WET9 PARK度即使可以令買家覺得自己係買環境忘記左好多負面因素. 邊度好D我諗要幾年後開始有二手交投先有人去考慮.
Wet9 Park第一手高價接貨買家,預左會係要守一排,畢竟sell hk 溢價食盡未來升幅,Park Yoho山旮旯夠膽賣到15000一尺
發展只係一個游泳池而已
衰過住深圳
買柏慧好撚過 10幾年樓齡
唔係點叫做別墅

一直住濕地公園附近當初一見到濕地公園隔離起樓
真係屌左唔係保育區黎嫁咩咁都比佢起!?
我都識人做緊
比蚊咬撚死
會唔會好多蚊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞