新地天水圍新盤Wetland Seasons Park 涉710伙 料最快下月開售

1001 回覆
7 Like 122 Dislike
唔知新地東涌區東環$2一次嘅穿梭巴士,用乜嘢車嚟扮
煮都開放式廚房吧。 用晒電磁爐又安全又清潔
開放式廚房,有小朋友嗰時把刀同埋煲緊嘅粥應該點樣收埋
https://ps.hket.com/article/2522263/Wetland%20Seasons%20Park料日內批預售%20有望配合開價?mtc=60007
廳房嘅面積普遍細過嘉湖好多

三房單位全間屋三個廁所都係黑廁
唔生算啦。唔好攪咁多野
住開高層又係對住濕地
個景仲比新盤高和遼闊
唔會考慮換嗰度啦
舊樓就算係鑽石廳都好用過新樓
做到廳大房大嘅優點
升跌與否都係要視乎氣氛嘅
開放式單位仲諗有小朋友?
WSP有開放式單位?
WSP就算係2,3房都有開放式廚房丫
帝譽服務有限公司助理總經理黃康儒表示,是次為項目斥資350萬研發2架智能機械人及手機應用程式,相關費用已包含在管理費內,如貨件送達住戶家中時無人,屋苑會代為收貨,住戶可以透過應用程式預約取貨時間,智能機械人會將貨件送達大堂門口。
呢個價錢加維修費,請多個看更唔好?
20幾座樓,若每座一個看更管理費不得了
on9 到震

一買已經要花d 錢係呢d 位俾佢做selling gimmick
住耐左d 管理好極有限
送都唔住
住宅代收件咋啵,每戶每日都有野收都唔洗一座一個啦
依家二手都可以按800
完全唔知有咩吸引力
而且新盤做建築期成交普遍貴10%
為借9成買貴價新盤唔值
個積睇左係點再講

唔靚既話乜都係假
想買
https://stp.stheadline.com/dailynews/dailynews_content/1/376614/%E6%97%A5%E5%A0%B1-%E6%9C%AC%E5%9C%B0-Wetland-Seasons-Park%E6%89%B9%E9%A0%90%E5%94%AE%E5%BF%AB%E9%96%8B%E5%83%B9

臨近年尾再有新盤提速銷售,天水圍新盤Wetland Seasons Park昨獲批預售,料日內將上載樓書,部署短期內開價及銷售。
新地代理總經理胡致遠表示,旗下Wetland Seasons Park昨獲批預售,目前正審視預售同意書條款,集團將盡快完成樓書,希望日內上載,並爭取周內至下周初開價,冀年內開售。
另外,項目首階段示範單位,將提供2個交樓標準單位,分別為2房連開放式廚房及3房套房連貯物室單位,料首批戶型涵蓋1至3房單位。而管理費金額會於開售前公布。
該盤位於天水圍濕地公園路9號,屬整個發展項目第1期,由8座10層高低密度住宅大樓、4幢5層高別墅及10座洋房組成,涉及710伙,當中標準單位戶型涵蓋1至3房,涉及11種間隔,面積約296至780方呎,主打2房戶,佔樓盤約69%,亦提供部分特色單位。
當中1房面積約296至370方呎,佔5.5%;2房戶面積約379至510方呎,佔約69%;至於3房戶則約515至780方呎,佔25.5%;另有10幢樓高2層洋房,面積約2000方呎。預計關鍵日期為2021年3月31日。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞