有冇人好憎松井珠理奈 (2)

1001 回覆
35 Like 3 Dislike

btw迷路雞好似有新活動
fashion related

可能幫fd影幾張相咋話

希望係啦
唔好咁快出返黎

做打手賣廣告呃下like咪幾好

無人想睇

原來你都咁og

睇我個名就知我宜家跟邊個

可能幫fd影幾張相咋話

希望係啦
唔好咁快出返黎

無人想睇

原來你都咁og

有無人可以搵返宮脇咲良id比小弟
出左半個48坑飯LM學野

咁帶我入地下坑ok?

由我個名開始
出左半個48坑飯LM學野

船木好波

冇波架佢

可能幫fd影幾張相咋話

希望係啦
唔好咁快出返黎

無人想睇

原來你都咁og

469 變節仲大大聲
由佢出道就憎佢,人叫松井佢叫松井,點解松井玲奈正咁多

可能幫fd影幾張相咋話

希望係啦
唔好咁快出返黎

無人想睇

原來你都咁og

469 變節仲大大聲

咁迷路雞走咗
仲有咩留戀呢

可能幫fd影幾張相咋話

希望係啦
唔好咁快出返黎

無人想睇

原來你都咁og

留名
469留名

希望係啦
唔好咁快出返黎

無人想睇

原來你都咁og

469 變節仲大大聲

咁迷路雞走咗
仲有咩留戀呢

轉下姓啦 又渡辺

可能幫fd影幾張相咋話

希望係啦
唔好咁快出返黎

無人想睇

原來你都咁og

係我到

可能幫fd影幾張相咋話

希望係啦
唔好咁快出返黎

無人想睇

原來你都咁og

469 變節仲大大聲

Ching你都好似係
個時睇誠實象棋,見到佢係咁對玲奈個樣,已經覺得佢腹黑

之後,敦子畢業扮fd個吓,比佢搶哂總長同一期生鏡,直頭覺得佢假到無人有

個時俾仆街彈幕影響 以為佢真係因為細個唔識講野

可能幫fd影幾張相咋話

希望係啦
唔好咁快出返黎

無人想睇

原來你都咁og

469留名

可能幫fd影幾張相咋話

希望係啦
唔好咁快出返黎

無人想睇

原來你都咁og

你依家呢個仲好啦、唯二2個我識既

希望係啦
唔好咁快出返黎

無人想睇

原來你都咁og

469 變節仲大大聲

Ching你都好似係

我一心向榮 那有變節 是咪又有5會

無人想睇

原來你都咁og

469 變節仲大大聲

咁迷路雞走咗
仲有咩留戀呢

轉下姓啦 又渡辺

下次叫桜井玲香

希望係啦
唔好咁快出返黎

無人想睇

原來你都咁og

你依家呢個仲好啦、唯二2個我識既

有既係咪唔要ねる個名先?
終於有人講
我係麻友登頂個年入坑,睇總選望見松珠仲以為邊位師奶亂入
所以第一印象都唔多好,聽埋佢啲黑歷史就更加憎呢條友。
跟住下年總選買碟一開就中松珠呀屌

同埋得罪講句,松珠啲飯好撚惡,講下條友衰野就成班起哂鋼嚟圍攻你

Agger
不過正常,依家係你鬧緊我鐘意的mb啊
但最看唔過佢地黑其他mb, 就黑得好澈底。
當稍稍黑佢地的推,就話黑得太過份。
雙重標準到呢

點先叫黑得唔過份?正常真係鐘意既人比人罵都都睇唔過眼想反駁啦 山本彩比人黑你地唔衝哂出黎?下珠飯有幾惡 比佢地睇呢到都wfc 討論區講 gp到講 真人出黎又講 其實真係有冇咁好講咁多野講 今年總選比埋彩姐過埋家啦 唔洗咁嬲 打落水狗有咩意思呀

珠飯唔惡真係笑左 係fb講松珠多資源一定比人屌架喎
屌緊事實就叫黑 咁松井珠係咪撩鳩nmb先 佢撩鳩nmb唔通我唔可以追撚住佢黎咬?

論打落水狗我地未夠班
dlb單輸左幾多榮飯笑nmb我都記得
連top卒業單都輸呀嘛

無睇開48fbgp/page 珠飯係咪唔上連登上個邊
BTW 上個post有人話彩上節目串貢貢 無人衝出黎無人理 召號力邊有你諗咁勁

其實話彩串嗰單野係點?
終於有人講
我係麻友登頂個年入坑,睇總選望見松珠仲以為邊位師奶亂入
所以第一印象都唔多好,聽埋佢啲黑歷史就更加憎呢條友。
跟住下年總選買碟一開就中松珠呀屌

同埋得罪講句,松珠啲飯好撚惡,講下條友衰野就成班起哂鋼嚟圍攻你

Agger
不過正常,依家係你鬧緊我鐘意的mb啊
但最看唔過佢地黑其他mb, 就黑得好澈底。
當稍稍黑佢地的推,就話黑得太過份。
雙重標準到呢

點先叫黑得唔過份?正常真係鐘意既人比人罵都都睇唔過眼想反駁啦 山本彩比人黑你地唔衝哂出黎?下珠飯有幾惡 比佢地睇呢到都wfc 討論區講 gp到講 真人出黎又講 其實真係有冇咁好講咁多野講 今年總選比埋彩姐過埋家啦 唔洗咁嬲 打落水狗有咩意思呀

珠飯唔惡真係笑左 係fb講松珠多資源一定比人屌架喎
屌緊事實就叫黑 咁松井珠係咪撩鳩nmb先 佢撩鳩nmb唔通我唔可以追撚住佢黎咬?

論打落水狗我地未夠班
dlb單輸左幾多榮飯笑nmb我都記得
連top卒業單都輸呀嘛

無睇開48fbgp/page 珠飯係咪唔上連登上個邊
BTW 上個post有人話彩上節目串貢貢 無人衝出黎無人理 召號力邊有你諗咁勁

其實話彩串嗰單野係點?

快點告訴我

我覺得彩姐根本係完美大家姐既典範

之後,敦子畢業扮fd個吓,比佢搶哂總長同一期生鏡,直頭覺得佢假到無人有

我覺得個時仲可以話細個
20歲都唔識講野就真係 仲要係入面打滾咗成9年
哦 好小事搵野講 節目效果

我覺得個時仲可以話細個
20歲都唔識講野就真係 仲要係入面打滾咗成9年

會唔會係一直都冇人鬧過佢 或者唔敢鬧
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞