有冇人好憎松井珠理奈 (2)

1001 回覆
35 Like 3 Dislike
彩希幾時先肯玩,但佢一玩就..
如果參選會否直入選拔
竟然咪醬都參加,希望佢入到選拔

入到啦,呢年無左prr 娘娘
竟然咪醬都參加,希望佢入到選拔

入到啦,呢年無左prr 娘娘

上年17 好慘
麻友唔玩,即係指食硬,望就望麻友畢業之前玩多年拎次第一先走

今年麻友玩唔玩,指原基本上都坐住半邊櫈,除非指飯輕敵,票數差太遠,中華砲都未必逆轉到
雖然我都唔想彩姐選
但係紅白咁嘅結果
會唔會唔選呀

見好就收啦

今年麻友玩唔玩,指原基本上都坐住半邊櫈,除非指飯輕敵,票數差太遠,中華砲都未必逆轉到

個勢似指原三連
指原同櫻花表已遞

邊度講

上年比人落左格姐,唔係有機ga
指原同櫻花表已遞

邊度講

官網

個到幾多票 無follow呢單野
指原同櫻花表已遞

邊度講

官網

麻友,咪 已遞表
岩岩睇左MS
救世珠真係好礙眼
冇佢成team人會好好多
阻住曬

https://www.youtube.com/watch?v=UzyPih4b7sE
2:02個下突然zoom近真係俾佢個猙獰樣嚇親

型同猙獰真係一線之間
小平手就真係型啦
講真坂道AKB 真係坂道完勝

佢企第一排 真係被公開處刑

無啦啦有個3X歲大嬸係第一排

笑咗,講真我唔明今時今日仲有咩需要咁樣去捧佢
要紅嘅一早就紅咗,唔駛推足佢三五七年

成日睇佢係馬路系列同豆腐入面扮大家姐我就想嘔
好似好勁呀,個個都比唔上佢咁
但現實個落差係乜都賣唔出,ig少followers,紅白11位
啲劇好似諷刺佢多啲

仆街 又排得咁前 個企位咁靚
食屎啦

而家見到佢就好煩厭
對於村外觀眾黎講全部都係「較新的面孔」
忽然中間企左個由大聲鑽石開始企C的人
成件事錯曬
48單企C上音樂節目又要見到佢無數個鏡頭
48單企C真係我爆發點

本來對佢冇乜野
指原同櫻花表已遞

邊度講

官網

麻友交了

只欠柏木彩
算啦放棄 一車車人過去交梗表

實際唔記得啦,要上baidu 睇
救世主今年又拎唔到第一 慘慘豬
指原同櫻花表已遞

邊度講

官網

麻友交了

只欠柏木彩

柏木會唔會出神7呢
救世珠而家一定嬲撚到仆街
指原同櫻花表已遞

邊度講

官網

麻友交了

只欠柏木彩

幾位長老
唔想交都要交
嗰度幾多錢
下個post改咩標題好
想睇櫻花超前過松珠

詳情請問mary

詳情請問mary

根本無可能過到
救世主今年又拎唔到第一 慘慘豬

唔係點解要玩多五年,一年走一個先有機會到佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞