有冇人好憎松井珠理奈 (2)

1001 回覆
35 Like 3 Dislike
之前又係ske古畑 vs nmb上西惠
好似係755投票咁既形式啦(唔太熟運作)
邊個贏左就有得出寫真
松珠好似同fans講左個投票漏洞諗住幫古畑
點知被人發現左
唔知我有冇記錯

唔係被人發現左
係佢同玲奈做電台直播個陣講有呢個bug 可以不斷刷票

玲奈即刻話咁做唔係咁好wo
心入面一定屌佢on9

松井豬隊友

呢單野最尾係nmb飯同hkt飯結盟幫上西逆轉勝

佢成日引戰

佢係真心膠定假膠

似真心
佢由入團開始未大過
一個人可以推到第二個post 果然係救世珠

唔係被人發現左
係佢同玲奈做電台直播個陣講有呢個bug 可以不斷刷票

心入面一定屌佢on9

松井豬隊友

佢成日引戰

佢係真心膠定假膠

似真心
佢由入團開始未大過

嬌生慣養開點成熟呀
爆post
爆post

不如下個post叫有冇人鐘意松井珠里奈

心入面一定屌佢on9

松井豬隊友

佢成日引戰

佢係真心膠定假膠

似真心
佢由入團開始未大過

嬌生慣養開點成熟呀

未拎第1又點會成熟呀

松井豬隊友

佢成日引戰

佢係真心膠定假膠

似真心
佢由入團開始未大過

嬌生慣養開點成熟呀

未拎第1又點會成熟呀

akb咁耐得4個人攞個第一
如果係咁 咁咪其他所有人都係幼稚
爆一次文春可以即刻大個
點解呢個PO可以開到2

松井珠理奈團結到akb 既飯, 無論係ske 既 nmb 既, hkt 既 都無問題,

更重要既係連出左坑既, 去左46 既都忍唔住入來

個人魅力呢d野係天生的
爆post

G持
救世豬世界第一
爆post

G持

仲爆到多一個有冇咁勁
原來開咗2
唔怪之得1果邊冇人埋尾
爆post

G持

仲爆到多一個有冇咁勁

天怒人怨
點解呢個PO可以開到2

松井珠理奈團結到akb 既飯, 無論係ske 既 nmb 既, hkt 既 都無問題,

個人魅力呢d野係天生的

要不是豬豬 48g早就完蛋了
點解呢個PO可以開到2

個人魅力呢d野係天生的

漏左NGT
點解呢個PO可以開到2

松井珠理奈團結到akb 既飯, 無論係ske 既 nmb 既, hkt 同ngt 既 都無問題,

個人魅力呢d野係天生的

漏左NGT

sorry 無睇開 忘記左....加返
點解呢個PO可以開到2

松井珠理奈團結到akb 既飯, 無論係ske 既 nmb 既, hkt 同ngt 既 都無問題,

個人魅力呢d野係天生的

漏左NGT

仲差緊隊海軍
海軍有得睇人樣未
點解呢個PO可以開到2

個人魅力呢d野係天生的

漏左NGT

仲差緊隊海軍

個隊都未出唔會咁快有飯掛
點解呢個PO可以開到2

個人魅力呢d野係天生的

漏左NGT

仲差緊隊海軍

暫時正式得兩個人, 指原同奈奈
點解呢個PO可以開到2

個人魅力呢d野係天生的

漏左NGT

仲差緊隊海軍

有指原同奈奈既
點解呢個PO可以開到2

個人魅力呢d野係天生的

漏左NGT

仲差緊隊海軍

隊Navy真係不了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞