有冇人好憎松井珠理奈 (2)

1001 回覆
35 Like 3 Dislike
前排有人話水野係發售前event冇人排佢條line
一下走左去😂😂😂

呢個係咪ske 揀佢個樣好似想死果個

有性格 正
信和有akb衣裝圖鑑未 好想買

同問
所有有paruru的都要買
終於有人講
我係麻友登頂個年入坑,睇總選望見松珠仲以為邊位師奶亂入
所以第一印象都唔多好,聽埋佢啲黑歷史就更加憎呢條友。
跟住下年總選買碟一開就中松珠呀屌

同埋得罪講句,松珠啲飯好撚惡,講下條友衰野就成班起哂鋼嚟圍攻你

Agger
不過正常,依家係你鬧緊我鐘意的mb啊
但最看唔過佢地黑其他mb, 就黑得好澈底。
當稍稍黑佢地的推,就話黑得太過份。
雙重標準到呢

點先叫黑得唔過份?正常真係鐘意既人比人罵都都睇唔過眼想反駁啦 山本彩比人黑你地唔衝哂出黎?下珠飯有幾惡 比佢地睇呢到都wfc 討論區講 gp到講 真人出黎又講 其實真係有冇咁好講咁多野講 今年總選比埋彩姐過埋家啦 唔洗咁嬲 打落水狗有咩意思呀

珠飯唔惡真係笑左 係fb講松珠多資源一定比人屌架喎
屌緊事實就叫黑 咁松井珠係咪撩鳩nmb先 佢撩鳩nmb唔通我唔可以追撚住佢黎咬?

論打落水狗我地未夠班
dlb單輸左幾多榮飯笑nmb我都記得
連top卒業單都輸呀嘛
記得佢有張圖係見面會
靚仔就請人食波餅
毒撚就行到好遠

個個都係咁架啦

同問

代購啦
新飯留名學野
下個月先諗下買唔買
有冇人記得上年完咗總選 有一排松珠影相好鍾意擺隻手整住嗰3字嘅pose出嚟
469留名吃花生

同問

代購啦

訂購咁遲截哂數
469留名吃花生

我當係惡補akb歷史
咪又係本家衛星成員

老老實實佢繼唔繼續兼本家都冇咩所謂
有冇佢都係差唔多
兼左咁耐,SKE得到過d咩?
469留名吃花生

出左半個48坑飯LM學野
469留名吃花生

btw迷路雞好似有新活動
fashion related
終於有人講
我係麻友登頂個年入坑,睇總選望見松珠仲以為邊位師奶亂入
所以第一印象都唔多好,聽埋佢啲黑歷史就更加憎呢條友。
跟住下年總選買碟一開就中松珠呀屌

同埋得罪講句,松珠啲飯好撚惡,講下條友衰野就成班起哂鋼嚟圍攻你

Agger
不過正常,依家係你鬧緊我鐘意的mb啊
但最看唔過佢地黑其他mb, 就黑得好澈底。
當稍稍黑佢地的推,就話黑得太過份。
雙重標準到呢

點先叫黑得唔過份?正常真係鐘意既人比人罵都都睇唔過眼想反駁啦 山本彩比人黑你地唔衝哂出黎?下珠飯有幾惡 比佢地睇呢到都wfc 討論區講 gp到講 真人出黎又講 其實真係有冇咁好講咁多野講 今年總選比埋彩姐過埋家啦 唔洗咁嬲 打落水狗有咩意思呀

珠飯唔惡真係笑左 係fb講松珠多資源一定比人屌架喎
屌緊事實就叫黑 咁松井珠係咪撩鳩nmb先 佢撩鳩nmb唔通我唔可以追撚住佢黎咬?

論打落水狗我地未夠班
dlb單輸左幾多榮飯笑nmb我都記得
連top卒業單都輸呀嘛

無睇開48fbgp/page 珠飯係咪唔上連登上個邊
BTW 上個post有人話彩上節目串貢貢 無人衝出黎無人理 召號力邊有你諗咁勁
咪又係本家衛星成員

老老實實佢繼唔繼續兼本家都冇咩所謂
有冇佢都係差唔多
兼左咁耐,SKE得到過d咩?

唔好問ske得到過d咩
要問ske比過d咩救世珠
469留名吃花生

可能幫fd影幾張相咋話
469留名吃花生

可能幫fd影幾張相咋話

希望係啦
唔好咁快出返黎
469留名吃花生

可能幫fd影幾張相咋話

希望係啦
唔好咁快出返黎

做打手賣廣告呃下like咪幾好
469留名吃花生

可能幫fd影幾張相咋話

希望係啦
唔好咁快出返黎

無人想睇
469留名吃花生

可能幫fd影幾張相咋話

希望係啦
唔好咁快出返黎

無人想睇

真呀 腳又短人又矮波又細
469留名吃花生

可能幫fd影幾張相咋話

希望係啦
唔好咁快出返黎

無人想睇

原來你都咁og

咁帶我入地下坑ok?

船木好波
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞