有冇人好憎松井珠理奈 (2)

1001 回覆
35 Like 3 Dislike

炒咗個造型師啦好心

佢14年札馬尾個look最屈機 個排上節目唱跳我正係望佢一個

14年真係最正,屈機過雙馬尾,個造型師我屌左好耐,一個麻友一個prr ,兩個都成日比造型師玩死,認真麻友肯留番長講顏值肯定係肥秋團最高

prr carry 到好多look wo
佢依家個look老幾年

如何回到當時

總選拎第一係全盛時期

如何回到當時

總選拎第一係全盛時期

我反而鐘意佢成熟少少
太idol其實對佢自己發展都唔好

如何回到當時

總選拎第一係全盛時期

我反而鐘意佢成熟少少

其實無咩所謂
除非行演員唱歌
如果唔行過多幾年咁嫁年紀可以退役

如何回到當時

總選拎第一係全盛時期

我反而鐘意佢成熟少少

其實無咩所謂
除非行演員唱歌

老老實實,麻友都算過左畢業最佳時間,演技同唱歌都一般,唔做idol 都唔知有咩好做

如何回到當時

總選拎第一係全盛時期

我反而鐘意佢成熟少少

其實無咩所謂
除非行演員唱歌

老老實實,麻友都算過左畢業最佳時間,演技同唱歌都一般,唔做idol 都唔知有咩好做

我諗佢最快應該都要下年先走到
本部今年走左prr娘娘比較傷
娘娘都話呢家48mb愈o黎愈少路人up得出個名 村外知名度跌哂

如何回到當時

總選拎第一係全盛時期

我反而鐘意佢成熟少少

其實無咩所謂
除非行演員唱歌

娘娘都話呢家48mb愈o黎愈少路人up得出個名 村外知名度跌哂

麻友如果佢今季套日劇都炒埋咁佢應該做唔到呢行
彩姐都會走
反而指原可能會留不過剩係掛住個名
當年曝光率過剩 都做成社會對48系既審美疲勞
而且唔好話路人 作為飯都覺得E家既48毫無驚喜可言 悶撚到仆街

作為死宅
E家可以睇既IDOL太多 唔一定要睇你48
48又唔係話有D咩真係特別突出既人可以秒殺其他IDOL團

惡性循環下 唔好話路人講唔出名 連飯有時都唔係好講得出全部人姓甚名誰
今日最後一日交表 四位長老仲未表態

櫻花同須田報左未?

上年前7得救世珠第一日去akb劇場交表

救世珠今年交咗未

咪第一日交左 其他6個做梗 deadline fighter

須田填左表架啦,不過呢幾日周圍去幫自己本書做宣傳撚得閒理你呢啲濕尻活動咩
當年曝光率過剩 都做成社會對48系既審美疲勞
而且唔好話路人 作為飯都覺得E家既48毫無驚喜可言 悶撚到仆街

作為死宅
E家可以睇既IDOL太多 唔一定要睇你48
48又唔係話有D咩真係特別突出既人可以秒殺其他IDOL團

惡性循環下 唔好話路人講唔出名 連飯有時都唔係好講得出全部人姓甚名誰

作為一集469
都係因為欅啲歌同舞ok先入坑

48近來啲風格好似冇咩變唔敢博
反而睇啲舊野 好似仲多野睇
而家出番隻river/uza咁ge 歌都好

第一張真係好屈機

張真係好屈機

櫻花同須田報左未?

救世珠今年交咗未

咪第一日交左 其他6個做梗 deadline fighter

須田填左表架啦,不過呢幾日周圍去幫自己本書做宣傳撚得閒理你呢啲濕尻活動咩

須田同大家係咪反而係村外好紅

櫻花同須田報左未?

救世珠今年交咗未

木崎唔玩 唔通

櫻花同須田報左未?

救世珠今年交咗未

好紅又未至於。

佢自己講過佢依家唔畢業住都係因為一旦佢冇左SKE48個牌頭就未必可以係演藝界生存,佢聰明女嚟,條路點行諗好曬

如何回到當時

總選拎第一係全盛時期

我反而鐘意佢成熟少少

其實無咩所謂
除非行演員唱歌

但你諗下
指麻彩雪
四個一定係呢幾年內走
咁樣拖下一年拖下一年
到時一次走三四個咪仲傷
應該一年走一個兩個咁先最好

櫻花同須田報左未?

救世珠今年交咗未

好紅又未至於。

佢自己講過佢依家唔畢業住都係因為一旦佢冇左SKE48個牌頭就未必可以係演藝界生存,佢聰明女嚟,條路點行諗好曬

反正AKS都無job俾佢做
掛住個名有so

如何回到當時

總選拎第一係全盛時期

我反而鐘意佢成熟少少

其實無咩所謂
除非行演員唱歌

但你諗下
指麻彩雪
四個一定係呢幾年內走
咁樣拖下一年拖下一年
到時一次走三四個咪仲傷
應該一年走一個兩個咁先最好

48已經係老野團
2021歲個啲仲俾人話係次世代
前田係呢個歲數咁上下己經走左
啲老野個個都唔走
大堆鐵板選拔唔去鬧
反而賴落啲細既度
準備lm睇村山今年又唔選

櫻花同須田報左未?

救世珠今年交咗未

木崎唔玩 唔通

我都諗緊

佢話過諗住畢業個年先會選

佢話過諗住畢業個年先會選

其實好想叫佢選
啲老野個個都唔走
大堆鐵板選拔唔去鬧
反而賴落啲細既度

做唔出成績又霸住鐵板果幾個真係
不過救世珠SKE1期點都算老野掛

永遠次世代ace
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞