有冇人好憎松井珠理奈 (2)

1001 回覆
35 Like 3 Dislike

之後有係 twitter say sorry

我個日去左ske握手
返去開電視
山本彩個part我睇哂
真係好串

隨你鐘意啦 反正我笑左
味噌同難波係相處唔到

呢個好主觀
你覺得佢呢個係同監督講,咪覺得佢串
你覺得佢係同自己講,咪覺得佢對自己有要求

只不過彩姐由出道開始已經對staff同前輩禮貌
同不嬲對自己有要求既
個人真係完全唔覺得佢係串lo

係啦係啦山本彩世界第一 松井珠理奈世界第尾啦 ok

ok

ok

ok

ok

ok

呢個好主觀

同不嬲對自己有要求既

ok

ok

ok

ok

ok

ok

珠飯唔惡真係笑左 係fb講松珠多資源一定比人屌架喎
屌緊事實就叫黑 咁松井珠係咪撩鳩nmb先 佢撩鳩nmb唔通我唔可以追撚住佢黎咬?

論打落水狗我地未夠班
dlb單輸左幾多榮飯笑nmb我都記得
連top卒業單都輸呀嘛

無睇開48fbgp/page 珠飯係咪唔上連登上個邊
BTW 上個post有人話彩上節目串貢貢 無人衝出黎無人理 召號力邊有你諗咁勁

咪亂講

因為唔係事實,彩無上節目串串貢,誤會來的,咪亂講啊! 阿彩鬧自己的說話其他聽到以為是鬧導演。有片證明的

山本彩的梗梗於懷的事情:
當年藝人電影監督『她說了到底什麼是正解呀喂,受傷了,100%是向我說的』
宮迫『是對監督說的吧』
彩姐『是對自己說的』
彩姐『拍漫才時,不管做了好幾次都沒有拍到OK Take,都不知道正解是什麼了,就說 到底什麼是正解呀喂!不小心被監督聽到了』
宮迫『監督說是對他說的?』
彩姐『是被害妄想喔』[图片]

監督的留言:
「山本桑的『什麼是正解呀喂!』 我想是對演技的高度專業意識、對作品的愛衍生出的話,並不是害怕被山本桑的飯轟擊所以才說,但下次我拍電影時,真心希望山本桑能務必出演喔」

170326 行列のできる法律相談所
http://www.bilibili.com/video/av9421632

我個日去左ske握手
返去開電視
山本彩個part我睇哂
真係好串

隨你鐘意啦 反正我笑左
味噌同難波係相處唔到

呢個好主觀

同不嬲對自己有要求既

你覺得我有講錯咪講囉
唔好好似啲港女咁唔夠人拗就發爛渣爆句:″我錯囉″咁
同埋明明講緊彩串單野做咩無啦啦又自己燒埋去救世珠到

唔好為黑而黑wo 做咩拉救世珠落水
根本唔關佢事

咪亂講

因為唔係事實,彩無上節目串串貢,誤會來的,咪亂講啊! 阿彩鬧自己的說話其他聽到以為是鬧導演。有片證明的

當年藝人電影監督『她說了到底什麼是正解呀喂,受傷了,100%是向我說的』
宮迫『是對監督說的吧』
彩姐『是對自己說的』
彩姐『拍漫才時,不管做了好幾次都沒有拍到OK Take,都不知道正解是什麼了,就說 到底什麼是正解呀喂!不小心被監督聽到了』

監督的留言:
「山本桑的『什麼是正解呀喂!』 我想是對演技的高度專業意識、對作品的愛衍生出的話,並不是害怕被山本桑的飯轟擊所以才說,但下次我拍電影時,真心希望山本桑能務必出演喔」

http://www.bilibili.com/video/av9421632

我個日去左ske握手
返去開電視
山本彩個part我睇哂
真係好串

隨你鐘意啦 反正我笑左
味噌同難波係相處唔到

呢個好主觀

同不嬲對自己有要求既

你覺得我有講錯咪講囉

冇咩好拗 你都講哂個人意見 只係想講反正就係彩做咩都係岩 珠做咩都錯 呢到主題係珠理奈燒埋is very正常wo
利伸覺得兩單野都唔係咁大件事 大家本身都係冇心之失

初team4個時好多人睇唔好

但係咪醬做隊長之後係咪好好多

ps你們覺得咪醬點
我幾鐘意佢

佢剃頭個排真係唔鍾意佢
但見佢對後輩都唔錯 又講得笑
所以對佢冇乜野

睇到西野末姬個畢業公演
佢2個真係好鬼似2母女咁

咪醬推在此
不過成日畀fb班人黑佢唔走同帶壞後輩
我都想佢快啲走 但真係咁易咩

fb班人就算啦 乜都黑一餐

求link指路

係唔係某孩子既日本追星記
成班人係comment暗示
見咁有人氣係咁離一離題

4月10號 腸菜香港fans meeting

見咁有人氣係咁離一離題

$980?
傻撚咗?

咪亂講

宮迫『是對監督說的吧』
彩姐『是對自己說的』

監督的留言:

我個日去左ske握手
返去開電視
山本彩個part我睇哂
真係好串

隨你鐘意啦 反正我笑左
味噌同難波係相處唔到

呢個好主觀

同不嬲對自己有要求既

你覺得我有講錯咪講囉

冇咩好拗 你都講哂個人意見 只係想講反正就係彩做咩都係岩 珠做咩都錯 呢到主題係珠理奈燒埋is very正常wo

諗起c朗迷話c朗嬲自己對自己有要求嘅辯解
高橋南 陽菜 都好過佢N倍
見咁有人氣係咁離一離題

$980?
傻撚咗?

唔話得啦 要去既一定要去

咪亂講

宮迫『是對監督說的吧』
彩姐『是對自己說的』

監督的留言:

我個日去左ske握手
返去開電視
山本彩個part我睇哂
真係好串

隨你鐘意啦 反正我笑左
味噌同難波係相處唔到

呢個好主觀

同不嬲對自己有要求既

你覺得我有講錯咪講囉

笑撚左
好多top都經歷過呢啲流量之後翻身 當做過既好野多過衰野 啲人黑唔落架啦
如果握開佢既咪俾啲建議佢囉
無壞既

初team4個時好多人睇唔好

ps你們覺得咪醬點
我幾鐘意佢

佢剃頭個排真係唔鍾意佢
所以對佢冇乜野

睇到西野末姬個畢業公演

咪醬推在此

求link指路

好似睇過下

佢剃頭個排真係唔鍾意佢
所以對佢冇乜野

睇到西野末姬個畢業公演

咪醬推在此

求link指路

好似睇過下

原來呢到咁多人知呢個page
見咁有人氣係咁離一離題

$980?
傻撚咗?

唔話得啦 要去既一定要去

係既真係好推既都屌主去啦 不過980平機票夠飛一轉啦

佢剃頭個排真係唔鍾意佢
所以對佢冇乜野

睇到西野末姬個畢業公演

咪醬推在此

求link指路

好似睇過下

竟然係咁

利申:有睇開 不過一直覺得條友d中文水平不堪入目,我係當睇akb新聞咁睇

睇到西野末姬個畢業公演

咪醬推在此

求link指路

好似睇過下

我唔係飯既朋友都有follow 佢 其實係叫有d名氣既 搞到係會場望一望佢 佢都感覺你會過去搵佢咁
邊兩單其實松珠有好多單wo
不過最o唒嘴就係做左9年特權次世代佢都唔放手呢單

我個日去左ske握手
返去開電視
山本彩個part我睇哂
真係好串

隨你鐘意啦 反正我笑左
味噌同難波係相處唔到

呢個好主觀

同不嬲對自己有要求既

你覺得我有講錯咪講囉

被害妄想呢句似節目效果多過真心話
大大隻字打出黎,左下角張相跌左,加埋嘉賓俾晒反應,根本似係個度好左既gag位黎
反正本身何が正解やねん呢件事都好鬼無聊,掘返件舊事出黎9up幾句、笑兩野彩,彩又回敬返佢一句

利申,彩推,唔客觀

咪醬推在此

求link指路

好似睇過下

竟然係咁

利申:有睇開 不過一直覺得條友d中文水平不堪入目,我係當睇akb新聞咁睇

佢成日黑咪,好過癮

ps你們覺得咪醬點
我幾鐘意佢

佢剃頭個排真係唔鍾意佢
所以對佢冇乜野

睇到西野末姬個畢業公演

咪醬推在此

求link指路

已經唔係第一次
疑似聯誼單野連麻里子畢左業n年都仲要俾佢黑

ps你們覺得咪醬點
我幾鐘意佢

佢剃頭個排真係唔鍾意佢
所以對佢冇乜野

睇到西野末姬個畢業公演

咪醬推在此

求link指路

已經唔係第一次
疑似聯誼單野連麻里子畢左業n年都仲要俾佢黑

食個飯都唔俾 女王都二字尾都唔俾佢搵下男人

我個日去左ske握手
返去開電視
山本彩個part我睇哂
真係好串

隨你鐘意啦 反正我笑左
味噌同難波係相處唔到

呢個好主觀

同不嬲對自己有要求既

你覺得我有講錯咪講囉

被害妄想呢句似節目效果多過真心話
大大隻字打出黎,左下角張相跌左,加埋嘉賓俾晒反應,根本似係個度好左既gag位黎
反正本身何が正解やねん呢件事都好鬼無聊,掘返件舊事出黎9up幾句、笑兩野彩,彩又回敬返佢一句

利申,彩推,唔客觀

根本係夾好左staff會係節目講呢樣野 搵個位俾彩姐發言時間

ok

ok

ok

ok

ok

ok

ok
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞