有冇人好憎松井珠理奈 (2)

1001 回覆
35 Like 3 Dislike
今年麻里子生日
有人放上ig後極速del相

大場個樣個時真全盛期
save左佢勁多張相

全盛時期大場真係超正
雖然依家都好正

我覺得山內鈴蘭最靚

但身型唔靚

利申:覺得計全盛時期paruru最靚,其次大場,之後由依

而家ge paruru 都完勝啦,個人覺得只有乃團七仔可一比

贊同
七仔最高

兩者性格都係自閉同鍾意小動物
不過計埋西面、萌音、百變頭毛buff,paruru最高

左手又係肉, 手背又係肉

各有特點.根本揀唔到
呢單唔太爆
文春好似呢1,2年都唔點報48啲料
連文春都睇唔上48
以前wtomo 優醬深夜食飯飲酒呢啲都報

肥田囉
呢單唔太爆
連文春都睇唔上48

48今時已經唔同往日
最新一期《週刊文春》報道,只得17歲的珠理奈於本月4日偕隊友演出富士節目《FNS歌謠祭》,她在完騷後以未夠秤理由缺席當晚慶功宴,由其型男經理人駕車送離演出場地,不過有記者就發現兩人原來是另有節目,珠理奈撇甩大隊與經理人到白金區一間充滿情調的酒吧談心,兩人在店內似足情侶般排排坐,其間珠理奈更爆出一句:「每當有唔開心都會自己一個飲。」其實日本法例列明未夠18歲人士不准進入酒吧及飲酒,珠理奈與經理人被指知法犯法,相信二人也會受到事務所處分。

呢單就算鳩數啦 食牛排呀嘛

計埋西面你玩撚晒啦
講西面成個4846邊個夠西面遙香鬥

依個都好西wo
呢單唔太爆
連文春都睇唔上48

肥田囉

無落雜誌
正係擺上網俾有俾月費既mb睇下相咁喳嘛好似係咁
呢單唔太爆
連文春都睇唔上48

肥田囉

計埋西面你玩撚晒啦

依個都好西wo

反而覺得佢有啲似奈々未 氣質
呢單唔太爆
連文春都睇唔上48

肥田囉

大和田做左啲咩埋唔到堆同込山係咪帶頭杯大和田 係一個謎
AKB4815期的谷口めぐ在接受日本雜誌ex大眾訪問中,炮轟込山榛香和大和田南那等人,稱她們就是15期更衣室的毒瘤。

谷口談到:「如果你作為偶像團體隊長,你本應該感到高興因為這是一種榮譽,你可以帶領你的團體不斷前進,你就是團體領袖,但是我從來沒有享受過這樣的待遇,團內有太多超級偶像,她們表演都是以我為主,更衣室經常發生矛盾,開始我還試著去阻止,後來她們直接叫我閉嘴,我根本感覺不到自己就是隊長。」

谷口:“在akb內大和田常常痛罵一些年輕成員,這在正常不過了,不過也有成員被激怒的時候,記得在一場公演中場休息的時候,大和田上半場唱得很不自在,回到更衣室用水瓶怒砸一位才進akb的成員,當時很多隊友都已經無法容忍大和田的所作所為,在加上那些常被她欺辱的成員無法阻止一幕發生了,至少有10人群毆了大和田,你可以想像被10人群毆的滋味,在一旁的こみはる更是拍手叫好,不停大喊:“給我打,把她往死裡打,”當時みーおん並沒有參與這次毆鬥,她也沒有阻止好像一切與她無關。”

谷口:“當發生那件事情后,大和田的更衣櫃多了一根鐵棍,我想她是用來防身吧,在2014年東京巨蛋公演大和田正是用這根鐵棍報復了こみはる,在最後一節表演結束後,全隊回到更衣室,こみはる諷刺性說道:“akb最佳成員,明天我們就要回家了,”みーおん臉色僵硬但並沒有回應什麼,只是默默的走出更衣室,這不像みーおん的性格,果然在みーおん再次回到更衣室的時候手裡握著一根木棍,在こみはる毫無防備的情況一棍打下,こみはる挨那一下著實不輕,趴在地上痛苦的抬頭才看到是打她那人正是みーおん,不等こみはる起身,みーおん又是一頓亂棍爆打,こみはる在地上滿地打滾不停求饒,在一旁的大和田可不會放過這樣的機會不斷說道:“みーおん,打狗,用力打,往死裡給我打,打狗怎能少了我。 ”
大和田的防身鐵棍終於派上了用場,可惜一棍下去こみはる就昏死了過去,打的興起的みーおん怒了,朝著大和田吼道:“這下還還怎麼打,你該滾一邊去”大和田也不甘示弱:“你在說一遍,有種你重複一遍,”みーおん沒有在回應大和田什麼,如果大和田手上沒有鐵棍那麼她們肯定會打起來。
當時我身邊的まきちゃん嘴裡不停的說:“瘋了,瘋了,都已經瘋了。”
今年麻里子生日
有人放上ig後極速del相

另外班人係咪女王舞台劇既人黎?

條友又走去r飯食r fd做?

有nmb hkt 同ske版 洗咪睇埋?

nmb版係咪內木志同008
給我往死裡打!!!!
給我往死裡打!!!!

瘋了 都已經瘋了

最初係迷路彩

最初係迷路彩

cc
呢單唔太爆
連文春都睇唔上48

肥田囉

大和田做左啲咩埋唔到堆同込山係咪帶頭杯大和田 係一個謎

又黎大和田

ぱるる生日快樂

想睇ske
終於live咗
一向都覺得珠理奈好普通 身材無 跳舞唱歌普普通通 更加唔係行性格路線
所以唔明點解救世珠會係"原石"
老老seven 佢點算係次世代啊屌你 撈左咁耐都已經係大前輩啦啊話
由大声ダイヤモンド到而家坂道AKB都係以次世代Ace黎撈油水
都真係好有問題 十足D廢老唔比後生上位咁.....

btw
好懷念2010-13 48系嘅全盛時期
有D眼濕濕.... 無悔當年咁瘋狂追佢地
利申:有少少想入坂道坑

計埋西面你玩撚晒啦

依個都好西wo

反而覺得佢有啲似奈々未 氣質

終於live咗
一向都覺得珠理奈好普通 身材無 跳舞唱歌普普通通 更加唔係行性格路線
所以唔明點解救世珠會係"原石"
老老seven 佢點算係次世代啊屌你 撈左咁耐都已經係大前輩啦啊話
由大声ダイヤモンド到而家坂道AKB都係以次世代Ace黎撈油水
都真係好有問題 十足D廢老唔比後生上位咁.....

btw
好懷念2010-13 48系嘅全盛時期
有D眼濕濕.... 無悔當年咁瘋狂追佢地
利申:有少少想入坂道坑

10-13既AKB真係神
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞