有冇人好憎松井珠理奈 (2)

1001 回覆
35 Like 3 Dislike
終於有人講
我係麻友登頂個年入坑,睇總選望見松珠仲以為邊位師奶亂入
所以第一印象都唔多好,聽埋佢啲黑歷史就更加憎呢條友。
跟住下年總選買碟一開就中松珠呀屌

同埋得罪講句,松珠啲飯好撚惡,講下條友衰野就成班起哂鋼嚟圍攻你

Agger
不過正常,依家係你鬧緊我鐘意的mb啊
但最看唔過佢地黑其他mb, 就黑得好澈底。
當稍稍黑佢地的推,就話黑得太過份。
雙重標準到呢

點先叫黑得唔過份?正常真係鐘意既人比人罵都都睇唔過眼想反駁啦 山本彩比人黑你地唔衝哂出黎?下珠飯有幾惡 比佢地睇呢到都wfc 討論區講 gp到講 真人出黎又講 其實真係有冇咁好講咁多野講 今年總選比埋彩姐過埋家啦 唔洗咁嬲 打落水狗有咩意思呀

珠飯唔惡真係笑左 係fb講松珠多資源一定比人屌架喎
屌緊事實就叫黑 咁松井珠係咪撩鳩nmb先 佢撩鳩nmb唔通我唔可以追撚住佢黎咬?

論打落水狗我地未夠班
dlb單輸左幾多榮飯笑nmb我都記得
連top卒業單都輸呀嘛

無睇開48fbgp/page 珠飯係咪唔上連登上個邊
BTW 上個post有人話彩上節目串貢貢 無人衝出黎無人理 召號力邊有你諗咁勁

其實話彩串嗰單野係點?

山本彩點會串,大家誤會左

我彩唔係d 咁既人
今晚viutv有akb戀工場救世珠做壓軸

個集佢真係好姣
Btw 我覺得山下emily同奈子美久個集做得唔錯

柄本時生+paruru果集

可能我鐘意paruru
覺得佢做得好好真係似個演員做緊戲

印尼炒飯膠得黎幾好睇

我入idol坑都係因為佢
雖然而家係469

印尼炒飯最估唔到原來係搭番去馬路須加
初代Team4加欅飯留名食花生

初team4個時好多人睇唔好

但係咪醬做隊長之後係咪好好多

ps你們覺得咪醬點
我幾鐘意佢

佢剃頭個排真係唔鍾意佢
但見佢對後輩都唔錯 又講得笑
所以對佢冇乜野

睇到西野末姬個畢業公演
佢2個真係好鬼似2母女咁

miki 仲係研究生同team4岩岩俾人捧個時幾鐘意佢
但佢之後行個路線接受不能 就棄左

ps你們覺得咪醬點
我幾鐘意佢

佢剃頭個排真係唔鍾意佢
所以對佢冇乜野

睇到西野末姬個畢業公演

咪醬推在此
不過成日畀fb班人黑佢唔走同帶壞後輩
我都想佢快啲走 但真係咁易咩
終於有人講

同埋得罪講句,松珠啲飯好撚惡,講下條友衰野就成班起哂鋼嚟圍攻你

Agger
雙重標準到呢

點先叫黑得唔過份?正常真係鐘意既人比人罵都都睇唔過眼想反駁啦 山本彩比人黑你地唔衝哂出黎?下珠飯有幾惡 比佢地睇呢到都wfc 討論區講 gp到講 真人出黎又講 其實真係有冇咁好講咁多野講 今年總選比埋彩姐過埋家啦 唔洗咁嬲 打落水狗有咩意思呀

屌緊事實就叫黑 咁松井珠係咪撩鳩nmb先 佢撩鳩nmb唔通我唔可以追撚住佢黎咬?

論打落水狗我地未夠班
連top卒業單都輸呀嘛

BTW 上個post有人話彩上節目串貢貢 無人衝出黎無人理 召號力邊有你諗咁勁

其實話彩串嗰單野係點?

快點告訴我

我覺得彩姐根本係完美大家姐既典範

誤會來的

請看

170326 行列のできる法律相談所
bilibili.com/video/av9421632

個集佢真係好姣

可能我鐘意paruru

印尼炒飯膠得黎幾好睇

雖然而家係469

唯一無飛黎睇就係有paruru個集

ps你們覺得咪醬點
我幾鐘意佢

佢剃頭個排真係唔鍾意佢
所以對佢冇乜野

btw 之前佢爆過話佢單野俾文春刮到因為係有mb內鬼爆 同埋有後輩總選上左位當佢無到

上咗位唔通又係救世珠

個集佢真係好姣

可能我鐘意paruru

印尼炒飯膠得黎幾好睇

雖然而家係469

其實paruru最好睇 最搞笑的節目 係 OO打工男女,入坑作
終於有人講

Agger
雙重標準到呢

論打落水狗我地未夠班
連top卒業單都輸呀嘛

其實話彩串嗰單野係點?

我彩唔係d 咁既人

http://news.livedoor.com/article/detail/12854172/
本來都唔想屌埋山本彩
我個日真係睇電視睇到呆左
山本彩真係串過馬撚
屌監督 仲話人被害妄想
迎歡討論

咁都唔串?

ps你們覺得咪醬點
我幾鐘意佢

佢剃頭個排真係唔鍾意佢
所以對佢冇乜野

btw 之前佢爆過話佢單野俾文春刮到因為係有mb內鬼爆 同埋有後輩總選上左位當佢無到

上咗位唔通又係救世珠

但我覺得似係佢親手帶起上黎既後輩
救世珠一入48就上神位企c啦

ps你們覺得咪醬點
我幾鐘意佢

佢剃頭個排真係唔鍾意佢
所以對佢冇乜野

睇到西野末姬個畢業公演

咪醬推在此

點可以話走就走
講真番工簽晒contract點走
至於帶壞後輩
啲後輩學到佢akb就唔會攪到咁

ps你們覺得咪醬點
我幾鐘意佢

佢剃頭個排真係唔鍾意佢
所以對佢冇乜野

上咗位唔通又係救世珠

即係team4啲人?
有邊個算上咗位

ps你們覺得咪醬點
我幾鐘意佢

佢剃頭個排真係唔鍾意佢
所以對佢冇乜野

睇到西野末姬個畢業公演

咪醬推在此

fb班人就算啦 乜都黑一餐

ps你們覺得咪醬點
我幾鐘意佢

佢剃頭個排真係唔鍾意佢
所以對佢冇乜野

睇到西野末姬個畢業公演

咪醬推在此

咪醬係咪冇咩solo歌
覺得佢唱歌幾好聽
但係又搵唔到有咩歌/video

ps你們覺得咪醬點
我幾鐘意佢

佢剃頭個排真係唔鍾意佢
所以對佢冇乜野

睇到西野末姬個畢業公演

咪醬推在此

求link指路
yes 彩屌完監督之後監督仲要寫信話再合作
笑住講被害妄想就係真

ps你們覺得咪醬點
我幾鐘意佢

佢剃頭個排真係唔鍾意佢
所以對佢冇乜野

上咗位唔通又係救世珠

即係team4啲人?
有邊個算上咗位

諗到幾個名但都唔似係唔知

ps你們覺得咪醬點
我幾鐘意佢

佢剃頭個排真係唔鍾意佢
所以對佢冇乜野

上咗位唔通又係救世珠

應該唔關救世珠事 佢本身同咪醬冇乜交集
strong po leave name
好奇一問其實柏木單野係邊個爆出黎
笑住講被害妄想就係真

我都想俾彩s

ps你們覺得咪醬點
我幾鐘意佢

佢剃頭個排真係唔鍾意佢
所以對佢冇乜野

睇到西野末姬個畢業公演

咪醬推在此

咪醬係咪冇咩solo歌
覺得佢唱歌幾好聽
但係又搵唔到有咩歌/video

咪首Solo 私は私
no3b D碟佢都有幾首solo
笑住講被害妄想就係真

我都想俾彩s

笑住講被害妄想就係真

我都想俾彩s

壇蜜

Agger
雙重標準到呢

論打落水狗我地未夠班
連top卒業單都輸呀嘛

其實話彩串嗰單野係點?

我彩唔係d 咁既人

http://news.livedoor.com/article/detail/12854172/
本來都唔想屌埋山本彩
我個日真係睇電視睇到呆左
山本彩真係串過馬撚
屌監督 仲話人被害妄想
迎歡討論

咁都唔串?

你不如睇晒成個節目再討論

170326 行列のできる法律相談所
bilibili.com/video/av9421632
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞