有冇人好憎松井珠理奈 (2)

1001 回覆
35 Like 3 Dislike
原來instagram佢得5.1萬人follow

我個推總選39重多人過佢

爭d睇錯以為你有follow朋友haruna

kinoshita haruna都係haruna
留名睇自己比人屌

你咁索 我都想屌你

屌你
老老柒柒我想

我都想先岩

松珠最愛撩nmb
自己講錯野要營運搵008呢個後輩幫佢搵下台階道歉

其實008點講
有冇片?
留名睇自己比人屌

你咁索 我都想屌你

屌你
老老柒柒我想

我都想先岩

我想屌埋你個妹
留名睇自己比人屌

你咁索 我都想屌你

屌你
老老柒柒我想

我都想先岩

我想屌埋你個妹

我屌撚死你呀 想搞禾個妹
留名睇自己比人屌

你咁索 我都想屌你

屌你
老老柒柒我想

我都想先岩

我想屌埋你個妹

我屌撚死你呀 想搞禾個妹

松珠最愛撩nmb

其實008點講
有冇片?

未咁快有 動物吧有post講呢單 搵唔番

松珠最愛撩nmb

其實008點講
有冇片?

其實單野係點

松珠最愛撩nmb

其實008點講
有冇片?

其實單野係點

今天RH(夜)在008的MC环节邀请了珠理奈上台,提到了之前和难波的那件事。整理了下推特上的REPO,可能顺序有颠倒或者不完整
008:哇,真的JURI JURI BABY来了
008:珠理奈桑11岁出道,感觉就像是少年JUMP漫画一样,而我是当代麻将,我从珠理奈桑那里取得的处事哲学是对ANTI打不还口骂不还手呢
珠:其实也没有
008:那就现在把你的不满全部说出来,那些炎上的事
珠:这个由008来说的话也有点
008:之前不是发生了SKE表演NMB黑发的事,然后被炎上了,关系变得很差那档事吗
珠:这个由008提出来真的很感激,我自己一直开不了口
008:我替难波渣滓说声对不起了(008自己对NMB饭的戏称)
珠:其实我也很对不起,其实我是表演了NMB的歌很开心,但是嘴笨却说不出来,真的当时也是不知道该怎么办才好呢
008:珠理奈桑真的是很纯粹呢,是个笨蛋大笨蛋呢,大家知道吗?看到那些ANTI的话她在后台悄悄哭,但是,要知道悟空和路飞也是笨蛋哦。
珠:快别说了
008:欺负珠理奈桑是树奈前辈才会干的事情,我是那种会延续真那桑的温柔路线走下去的人,所以让难波渣滓和味噌渣滓和好如初吧。

松珠最愛撩nmb

其實008點講
有冇片?

其實單野係點

今天RH(夜)在008的MC环节邀请了珠理奈上台,提到了之前和难波的那件事。整理了下推特上的REPO,可能顺序有颠倒或者不完整
008:珠理奈桑11岁出道,感觉就像是少年JUMP漫画一样,而我是当代麻将,我从珠理奈桑那里取得的处事哲学是对ANTI打不还口骂不还手呢
008:之前不是发生了SKE表演NMB黑发的事,然后被炎上了,关系变得很差那档事吗
008:我替难波渣滓说声对不起了(008自己对NMB饭的戏称)
珠:其实我也很对不起,其实我是表演了NMB的歌很开心,但是嘴笨却说不出来,真的当时也是不知道该怎么办才好呢
008:珠理奈桑真的是很纯粹呢,是个笨蛋大笨蛋呢,大家知道吗?看到那些ANTI的话她在后台悄悄哭,但是,要知道悟空和路飞也是笨蛋哦。
008:欺负珠理奈桑是树奈前辈才会干的事情,我是那种会延续真那桑的温柔路线走下去的人,所以让难波渣滓和味噌渣滓和好如初吧。

後台悄悄哭

松珠最愛撩nmb

其實008點講
有冇片?

其實單野係點

後台悄悄哭

btw之前睇樹奈唔知做左咩搞到珠fans起唒鋼 其實咩事

松珠最愛撩nmb

其實008點講
有冇片?

其實單野係點

首歌係nmb出道曲
ske 好似握手會個陣cover 左呢首
跟住救世珠就出post 話ske 版話最好
跟住好似都幾多nmb 飯去佢twitter屌佢
最後營運派左008搞左個類似talk 既野和解

同埋佢有串nmb 既member 唔係黑髮唔上下
之前又係ske古畑 vs nmb上西惠
好似係755投票咁既形式啦(唔太熟運作)
邊個贏左就有得出寫真
松珠好似同fans講左個投票漏洞諗住幫古畑
點知被人發現左
唔知我有冇記錯
邊個贏左就有得出寫真
點知被人發現左
唔知我有冇記錯

係ann到爆嘛 唔知喪禁咩可以刷票
佢嘴笨都唔係第一次
邊個贏左就有得出寫真
點知被人發現左
唔知我有冇記錯

唔係被人發現左
係佢同玲奈做電台直播個陣講有呢個bug 可以不斷刷票

玲奈即刻話咁做唔係咁好wo
心入面一定屌佢on9
邊個贏左就有得出寫真
點知被人發現左
唔知我有冇記錯

唔係被人發現左

心入面一定屌佢on9

松井豬隊友
新post留名
lm
邊個贏左就有得出寫真
點知被人發現左
唔知我有冇記錯

唔係被人發現左

心入面一定屌佢on9

松井豬隊友

呢單野最尾係nmb飯同hkt飯結盟幫上西逆轉勝
邊個贏左就有得出寫真
點知被人發現左
唔知我有冇記錯

唔係被人發現左

心入面一定屌佢on9

松井豬隊友

佢成日引戰
邊個贏左就有得出寫真
點知被人發現左
唔知我有冇記錯

唔係被人發現左

心入面一定屌佢on9

松井豬隊友

佢成日引戰

佢係真心膠定假膠
開到第2個post,不愧為救世珠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞