有冇人好憎松井珠理奈 (2)

1001 回覆
35 Like 3 Dislike
今晚viutv有akb戀工場救世珠做壓軸
個時睇誠實象棋,見到佢係咁對玲奈個樣,已經覺得佢腹黑

之後,敦子畢業扮fd個吓,比佢搶哂總長同一期生鏡,直頭覺得佢假到無人有

個時俾仆街彈幕影響 以為佢真係因為細個唔識講野

我覺得個時仲可以話細個
20歲都唔識講野就真係 仲要係入面打滾咗成9年

會唔會係一直都冇人鬧過佢 或者唔敢鬧

唯一制衡到佢就係玲奈、但玲奈既性格多數都係暗示下。
記得佢有張圖係見面會
靚仔就請人食波餅
毒撚就行到好遠

唔怪得之係陪酒學園雞味最濃
上個post有巴打話要彈鐘 笑到我仆街

之後,敦子畢業扮fd個吓,比佢搶哂總長同一期生鏡,直頭覺得佢假到無人有

我覺得個時仲可以話細個

好多年前睇ske節目覺得佢好勝得過火
啲節目一搞比賽 佢一定要嬴咁
好似呢一兩年好啲 定係無咩睇到佢上節目
但私底下講野又係唔經大腦

我覺得個時仲可以話細個

唯一制衡到佢就係玲奈、但玲奈既性格多數都係暗示下。

之前高橋南好似講過成個ske入面得玲奈敢話松珠
仲同玲奈講 真係辛苦你了

個集佢真係好姣
Btw 我覺得山下emily同奈子美久個集做得唔錯

我覺得個時仲可以話細個

次次輸左都話人地出矛招 偷步
再唔係就用眼淚攻勢
佢係誠實象棋入面話玲奈鍾意用眼淚攻勢
其實自己先係

我覺得個時仲可以話細個

再唔係就用眼淚攻勢
其實自己先係

水泳大會話佐和子偷步最後佢又偷步但無人出聲 跟住佐和要喊住say sorry 做乜9 動物吧個post真係喚起好多回憶
娘娘con提高娘娘條裙係咩事?
利申:娘娘推

我覺得個時仲可以話細個

再唔係就用眼淚攻勢
其實自己先係

水泳大會話佐和子偷步最後佢又偷步但無人出聲 跟住佐和要喊住say sorry 做乜9 動物吧個post真係喚起好多回憶

返工黎佢d野食花生消磨時間一流
感謝救世珠為世人帶來無數花生
初代Team4加欅飯留名食花生

初team4個時好多人睇唔好

係最終日 十年櫻到有得睇
終於有人講
我係麻友登頂個年入坑,睇總選望見松珠仲以為邊位師奶亂入
所以第一印象都唔多好,聽埋佢啲黑歷史就更加憎呢條友。
跟住下年總選買碟一開就中松珠呀屌

同埋得罪講句,松珠啲飯好撚惡,講下條友衰野就成班起哂鋼嚟圍攻你

Agger
不過正常,依家係你鬧緊我鐘意的mb啊
但最看唔過佢地黑其他mb, 就黑得好澈底。
當稍稍黑佢地的推,就話黑得太過份。
雙重標準到呢

點先叫黑得唔過份?正常真係鐘意既人比人罵都都睇唔過眼想反駁啦 山本彩比人黑你地唔衝哂出黎?下珠飯有幾惡 比佢地睇呢到都wfc 討論區講 gp到講 真人出黎又講 其實真係有冇咁好講咁多野講 今年總選比埋彩姐過埋家啦 唔洗咁嬲 打落水狗有咩意思呀

珠飯唔惡真係笑左 係fb講松珠多資源一定比人屌架喎
屌緊事實就叫黑 咁松井珠係咪撩鳩nmb先 佢撩鳩nmb唔通我唔可以追撚住佢黎咬?

論打落水狗我地未夠班
dlb單輸左幾多榮飯笑nmb我都記得
連top卒業單都輸呀嘛

無睇開48fbgp/page 珠飯係咪唔上連登上個邊
BTW 上個post有人話彩上節目串貢貢 無人衝出黎無人理 召號力邊有你諗咁勁

咪亂講

因為唔係事實,彩無上節目串串貢,誤會來的,咪亂講啊! 阿彩鬧自己的說話其他聽到以為是鬧導演。有片證明的

山本彩的梗梗於懷的事情:
當年藝人電影監督『她說了到底什麼是正解呀喂,受傷了,100%是向我說的』
宮迫『是對監督說的吧』
彩姐『是對自己說的』
彩姐『拍漫才時,不管做了好幾次都沒有拍到OK Take,都不知道正解是什麼了,就說 到底什麼是正解呀喂!不小心被監督聽到了』
宮迫『監督說是對他說的?』
彩姐『是被害妄想喔』[图片]

監督的留言:
「山本桑的『什麼是正解呀喂!』 我想是對演技的高度專業意識、對作品的愛衍生出的話,並不是害怕被山本桑的飯轟擊所以才說,但下次我拍電影時,真心希望山本桑能務必出演喔」

170326 行列のできる法律相談所
http://www.bilibili.com/video/av9421632

但係咪醬做隊長之後係咪好好多

ps你們覺得咪醬點
我幾鐘意佢

而家個個各有各精彩
終於有人講
我係麻友登頂個年入坑,睇總選望見松珠仲以為邊位師奶亂入
所以第一印象都唔多好,聽埋佢啲黑歷史就更加憎呢條友。
跟住下年總選買碟一開就中松珠呀屌

同埋得罪講句,松珠啲飯好撚惡,講下條友衰野就成班起哂鋼嚟圍攻你

Agger
不過正常,依家係你鬧緊我鐘意的mb啊
但最看唔過佢地黑其他mb, 就黑得好澈底。
當稍稍黑佢地的推,就話黑得太過份。
雙重標準到呢

點先叫黑得唔過份?正常真係鐘意既人比人罵都都睇唔過眼想反駁啦 山本彩比人黑你地唔衝哂出黎?下珠飯有幾惡 比佢地睇呢到都wfc 討論區講 gp到講 真人出黎又講 其實真係有冇咁好講咁多野講 今年總選比埋彩姐過埋家啦 唔洗咁嬲 打落水狗有咩意思呀

珠飯唔惡真係笑左 係fb講松珠多資源一定比人屌架喎
屌緊事實就叫黑 咁松井珠係咪撩鳩nmb先 佢撩鳩nmb唔通我唔可以追撚住佢黎咬?

論打落水狗我地未夠班
dlb單輸左幾多榮飯笑nmb我都記得
連top卒業單都輸呀嘛

無睇開48fbgp/page 珠飯係咪唔上連登上個邊
BTW 上個post有人話彩上節目串貢貢 無人衝出黎無人理 召號力邊有你諗咁勁

咪亂講

因為唔係事實,彩無上節目串串貢,誤會來的,咪亂講啊! 阿彩鬧自己的說話其他聽到以為是鬧導演。有片證明的

山本彩的梗梗於懷的事情:
當年藝人電影監督『她說了到底什麼是正解呀喂,受傷了,100%是向我說的』
宮迫『是對監督說的吧』
彩姐『是對自己說的』
彩姐『拍漫才時,不管做了好幾次都沒有拍到OK Take,都不知道正解是什麼了,就說 到底什麼是正解呀喂!不小心被監督聽到了』
宮迫『監督說是對他說的?』
彩姐『是被害妄想喔』[图片]

監督的留言:
「山本桑的『什麼是正解呀喂!』 我想是對演技的高度專業意識、對作品的愛衍生出的話,並不是害怕被山本桑的飯轟擊所以才說,但下次我拍電影時,真心希望山本桑能務必出演喔」

170326 行列のできる法律相談所
http://www.bilibili.com/video/av9421632

之後有係 twitter say sorry

個集佢真係好姣

柄本時生+paruru果集

咪幫手拉娘娘條長裙
松珠冇啦啦走黎拉埋一份 仲要拉到勁高 接近走光
動物吧個邊就覺得借d意扮熟搶鏡
當時我見到咪醬個時呆左 同埋松珠見冇人理佢
娘娘寧願同後輩握手摸頭都唔理佢
拉左一陣就自己走開左
個畢業con松珠後尾都喊得幾勁

個集佢真係好姣

可能我鐘意paruru
覺得佢做得好好真係似個演員做緊戲

ps你們覺得咪醬點
我幾鐘意佢

佢剃頭個排真係唔鍾意佢
但見佢對後輩都唔錯 又講得笑
所以對佢冇乜野

ps你們覺得咪醬點
我幾鐘意佢

佢剃頭個排真係唔鍾意佢
所以對佢冇乜野

睇到西野末姬個畢業公演
佢2個真係好鬼似2母女咁

個集佢真係好姣

可能我鐘意paruru

Paruru固然演得好,但時生帶戲真係好勁。

個集佢真係好姣

可能我鐘意paruru

印尼炒飯膠得黎幾好睇

ps你們覺得咪醬點
我幾鐘意佢

佢剃頭個排真係唔鍾意佢
所以對佢冇乜野

btw 之前佢爆過話佢單野俾文春刮到因為係有mb內鬼爆 同埋有後輩總選上左位當佢無到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞