有冇人好憎松井珠理奈 (2)

1001 回覆
35 Like 3 Dislike
推都唔去啦ON9咩 980喎

比著係虎牙咪又係一路屌弱智一路幫佢做野

係唔係先船木巴打

E壇野王友良搞

板野黎 估計都係佢搞

希望 今次食屎下次會好好反省下

980我一定唔會去 老老豆豆 我對板野心都淡鳩埋

板野做咗咩搞到ching心淡?

就係咩都冇做

我地做左咁多 但根本冇被認同過 唔好話本人 H社本身其實都只係當我地係狗咁撚
我點解仲要行落去 同一份心血 我放落其他人會開心好多囉

佢本人態度已經好有問題
利申已棄推
屌 過返黎留名先

睇到西野末姬個畢業公演
佢2個真係好鬼似2母女咁

咪醬推在此
不過成日畀fb班人黑佢唔走同帶壞後輩
我都想佢快啲走 但真係咁易咩

fb班人就算啦 乜都黑一餐

求link指路

係唔係某孩子既日本追星記
成班人係comment暗示

已經唔係第一次
疑似聯誼單野連麻里子畢左業n年都仲要俾佢黑

食個飯都唔俾 女王都二字尾都唔俾佢搵下男人

個到係comment既好多都係救世珠飯
除咗ske之外好多都黑
尤其係本店唔知得罪佢乜野
大和田同西野個次貪玩 然後營運疑似迫佢地兩個畢業單野
佢地心涼到
最好笑係上年柏木Love Trip跳舞跳前咗就話佢想搶center
今年救世珠跳Shoot Sign明明都試過一鳩樣跳到咁前過娘娘
打側個鏡頭仲心諗娘娘搞乜跳舞咁大幅度

佢跳舞不嬲力度好大 企佢格離啲mb就會俾佢fans話hea跳
聽聞換左個大粒女人野要重整風
氣 所以大和田個班就俾人
殺一儆百
邊兩單其實松珠有好多單wo
不過最o唒嘴就係做左9年特權次世代佢都唔放手呢單

真係極醜惡
你係咪有特權 你係咪大撚晒

如果佢肯讓位即刻唔講佢 最多笑鳩下佢但佢要再c五年
村內贏唔贏是旦啦
講真,上一兩年總選,村外個反應已經淡好多
我寧願櫻快啲簽事務所去拍劇
好過繼續拍akb啲白痴劇集仲要陪隻豬癲

直覺依家豬覺得彩同佢係對手,咪成日撩nmb
但遲下彩同指原都走咗,佢就會燒埋去hkt

今時今日彩已經同佢唔同level, 唔好再用彩來同佢做比較啦

松井珠現在係對手明顯係櫻花啦

彩未入48之前已經好獨當一面 同優子一樣
入左黎做自己中意做既野 而又可以係唔同地方有進步
松豬十年就如一日 毫無長進
櫻花由未開花到以家盛開都唔知過左幾多個年頭
松豬啲對手就贏完你就走 慘豬豬

求link指路

已經唔係第一次

除咗ske之外好多都黑
佢地心涼到
最好笑係上年柏木Love Trip跳舞跳前咗就話佢想搶center
今年救世珠跳Shoot Sign明明都試過一鳩樣跳到咁前過娘娘

佢跳舞不嬲力度好大 企佢格離啲mb就會俾佢fans話hea跳
殺一儆百

企佢隔離個d真係慘

初team4個時好多人睇唔好

初代Team 4

個時無啦啦拆伙睇到我o左

小忍係有個節目講
初代team4本身係paruru做中心
拆伙之後
paruru呆左咁坐係後台勁唔開心,之後問係咪因為佢

即刻勁sad

其實我最鐘意睇佢係team B 個時
team a 個排佢腳傷個啲成個人頹上加頹

http://www.bilibili.com/video/av407989/?from=search&seid=10348943655988200954
補返link
26:40開始

30:38好得意
佢個期啲衫係軟妹style好襯佢

Paruru本身就是一個性格 個性很好的人,就是不明為何這麼多黑子

睇住佢俾人黑咁多年
不過睇完都係咁鐘意佢
要了解一個人要從佢黑料入手

求link指路

已經唔係第一次

除咗ske之外好多都黑
佢地心涼到

殺一儆百

重整風氣 雪一陣佢地咪算囉
佢兩個瘦個陣真係好正
集氣今年松井豬再次錯失總選第1,係台上面大叫唔甘心。不過如果落大雨冇觀眾佢就可能未必喊啦

48g都未咁快收皮住 唔明做咩要搵咁細個場搞

係唔係先船木巴打

E壇野王友良搞

板野黎 估計都係佢搞

就係咩都冇做

我地做左咁多 但根本冇被認同過 唔好話本人 H社本身其實都只係當我地係狗咁撚

佢本人態度已經好有問題
利申已棄推

作為一個普通飯 只要接受到佢係蠢d 呆d 反應慢d 問題基本就不大

專業意識佢都係有 特別係 其實我上次演唱會之後一直吹奏一樣係 佢跳足全場 去到最後都無大喘氣 e樣野係我覺得比以前進步

只不過作為一個付出過好多心血既飯黎講 我已經覺得自己冇再欠佢 亦都唔應該再

係唔係先船木巴打

E壇野王友良搞

板野黎 估計都係佢搞

就係咩都冇做

佢本人態度已經好有問題
利申已棄推

作為一個普通飯 只要接受到佢係蠢d 呆d 反應慢d 問題基本就不大

專業意識佢都係有 特別係 其實我上次演唱會之後一直吹奏一樣係 佢跳足全場 去到最後都無大喘氣 e樣野係我覺得比以前進步

只不過作為一個付出過好多心血既飯黎講 我已經覺得自己冇再欠佢 亦都唔應該再

有去睇 覺得唔錯 仲以為10年後の君咁舊唔會唱
我唔知你地點睇
不過我覺得個重點唔係正解はなんやねん呢度
佢講乜都有得兜(利申唔覺得佢有心咁講
反而係佢點回應
佢大可以話令到佢誤會好對唔住
無需要話人被害妄想啫
咁答亦唔match佢既image

利申買咗rainbow 4/6有四張2shot

求link指路

好似睇過下

原來呢到咁多人知呢個page

竟然係咁

利申:有睇開 不過一直覺得條友d中文水平不堪入目,我係當睇akb新聞咁睇

佢成日黑咪,好過癮

成日係到吹奏黑櫻
Between 有時d新聞唔係佢講我真係唔知

求link指路

好似睇過下

竟然係咁

利申:有睇開 不過一直覺得條友d中文水平不堪入目,我係當睇akb新聞咁睇

佢成日黑咪,好過癮

成日係到吹奏黑櫻

其實佢算幾有心既 日日up咁劑

係唔係先船木巴打

E壇野王友良搞

板野黎 估計都係佢搞

就係咩都冇做

佢本人態度已經好有問題
利申已棄推

有去睇 覺得唔錯 仲以為10年後の君咁舊唔會唱

佢哪有咁多首歌唱

想睇clone

求link指路

已經唔係第一次

除咗ske之外好多都黑
佢地心涼到

殺一儆百

佢兩個瘦個陣真係好正

佢地研究生個時真係幾正
其實睇48g有時真係睇到幾唏噓
集氣今年松井豬再次錯失總選第1,係台上面大叫唔甘心。不過如果落大雨冇觀眾佢就可能未必喊啦

聽講上年之後 全國市長都係到爭搞總選

好似睇過下

竟然係咁

佢成日黑咪,好過癮

成日係到吹奏黑櫻

彩同整容櫻係吹得最勁嗰兩個
你班友洗唔洗推得咁快

救世豬用一個足球員比喻的話,一定係朗尼

求link指路

已經唔係第一次

除咗ske之外好多都黑
佢地心涼到

殺一儆百

佢兩個瘦個陣真係好正

佢地研究生個時真係幾正

最有霸氣果個光宗薰走左已經玩完
其他人copy and paste咁 搵鬼睇

已經唔係第一次

除咗ske之外好多都黑
佢地心涼到

殺一儆百

佢兩個瘦個陣真係好正

佢地研究生個時真係幾正

其實大和田個樣真係無敵
西野行綜藝路線雖然有時有d煩膠
但係都覺得幾好笑 佢都好努力搞笑

聽講上年之後 全國市長都係到爭搞總選

無啦啦一大波觀光客喎

好似睇過下

竟然係咁

佢成日黑咪,好過癮

成日係到吹奏黑櫻

彩同整容櫻係吹得最勁嗰兩個

但o個個page好從見過彩黑料
你班友洗唔洗推得咁快

救世豬用一個足球員比喻的話,一定係朗尼

呢到乜都講

求link指路

已經唔係第一次

除咗ske之外好多都黑
佢地心涼到

殺一儆百

佢兩個瘦個陣真係好正

佢地研究生個時真係幾正

最有霸氣果個光宗薰走左已經玩完
其他人copy and paste咁 搵鬼睇

仲以為佢會接女王班
個氣質幾似
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞