有冇人好憎松井珠理奈 (2)

1001 回覆
35 Like 3 Dislike
信和有akb衣裝圖鑑未 好想買
鄰國個post仲係麻友fans vs 珠fans vs 松鼠fans

居然仲有松鼠fans

因為你唔覆定hea覆松珠四連生日post 果邊大戰梗
有民意果班好似都年紀大

八期 7d2 應該有民推掛
樂樂就唔係民推既
唔熟佢地

7期民推好似係櫻花?握手賣得幾好

坦白講我都唔係好明味噌既路數
有民意果班好似都年紀大

樂樂就唔係民推既
唔熟佢地

成日覺得味噌推營運唔推個d
有民意果班好似都年紀大

樂樂就唔係民推既
唔熟佢地

係喎 已經有七八期
味噌既口味係世上最難觸摸既野
有民意果班好似都年紀大

樂樂就唔係民推既
唔熟佢地

櫻花同Yunana啦 不過yunana都變官推家啦
真係好想睇佢今年跌出前3
可惜有紅白打雞血 神7又得佢同櫻花年頭就集資
如果真入唔到前3睇佢個喊樣我真係笑撚死
ゆなな應該入團果一刻就官推、不過冇樂樂咁誇張者

今年最期待就係呢個既成績,到底平時節目果啲邪教式既彈幕係咪反映到受歡迎程度
我個人感覺冇人帶住7d2 搞到郁得慢
櫻花搞下個髮型啦 著衫又未得
淺井又好內向
菅原又成日傻更更
有d睇頭既係白井望琴 玩自己d熊貓
7d2入團時個個都好細 依家又冇人管佢地咁
唔似56d1咁好運
有桑原有真木子屌到佢地上天花
真係爆post
新入坑留一留名
松井女士仲要c 5年 你哋ske呢班妹仔都係乖乖地幫未來總選第一洗腳

後藤樂樂點算

樂樂 前排先比人話再比唔到成績就cut資源
不如cut咗松井珠啲資源先

樂樂都好有空間討論
又係寵出禍
同救世珠成個餅印咁
前排係showroom喊
第二第三單前排選拔
總選都輸比d鹹魚(54竹内舞 55 谷 63酒井萌衣 64 綾巴 65 宮前 67くま 68 花音)車尾燈都見唔到
知唔知衰阿
同救世主一樣唔知係東京有咩做
唔上公演 但係佢上唔公演仲好
君のc/w個 c位 さーな頂

如果今年入唔到 ske 營運應該會棄推佢? 其實佢地肯推下民意高既mb咪仲好

推maya啦屌
不過ゆなな有好反應d
淺井又好內向
菅原又成日傻更更
唔似56d1咁好運

Bbq咪屌醒咗愛理囉

但無咗玲奈就係真,一個可以畀到紀律壓力既ace級前輩做榜樣同目標係好重要。
淺井又好內向
菅原又成日傻更更
唔似56d1咁好運

Bbq咪屌醒咗愛理囉

但無咗玲奈就係真,一個可以畀到紀律壓力既ace級前輩做榜樣同目標係好重要。

真木子仲係到wo 不過可能佢太錫愛理啦 同埋愛理佢最新篇野講哂之前既問題 都真心想改變 大家可以既就多多支持佢 利伸day1成班人屌緊佢黑面既時候 已經出黎幫佢講野 一路睇主佢真係好多進步 無限表演定握手
淺井又好內向
菅原又成日傻更更
唔似56d1咁好運

Bbq咪屌醒咗愛理囉

真木子仲係到wo 不過可能佢太錫愛理啦 同埋愛理佢最新篇野講哂之前既問題 都真心想改變 大家可以既就多多支持佢 利伸day1成班人屌緊佢黑面既時候 已經出黎幫佢講野 一路睇主佢真係好多進步 無表演定握手

前排有人話水野係發售前event冇人排佢條line
一下走左去😂😂😂
個時睇誠實象棋,見到佢係咁對玲奈個樣,已經覺得佢腹黑

之後,敦子畢業扮fd個吓,比佢搶哂總長同一期生鏡,直頭覺得佢假到無人有

一下走左去😂😂😂

呢個係咪ske 揀佢個樣好似想死果個
一下走左去😂😂😂

佢而家對應好左勁多啦
上星期見完,好高質
記得佢有張圖係見面會
靚仔就請人食波餅
毒撚就行到好遠
一下走左去😂😂😂

呢個係咪ske 揀佢個樣好似想死果個

我好認同柴田同梅本有過票比めいめい
冇計味噌廚係真挫強扶弱
4期係好奇妙既野
又不和
一路比人話垃圾
行到今時今日
ske欠佢地太多
係時候出去闖下
垃圾運營代表留明
我都睇依條金毛柒頭唔順眼
好想睇樂樂有一日生性 但係味噌又唔收佢貨 又有人頂死佢

垃圾運營代表留明

其實咁多人唔鐘意珠、營運其實都要負好大舊責任
垃圾運營代表留明

其實咁多人唔鐘意珠、營運其實都要負好大舊責任

冇計啦 鬼叫個陣排s3暈個個唔係佢咩
光環又冇 咩都叫daddy
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞