有冇人好憎松井珠理奈 (2)

1001 回覆
35 Like 3 Dislike
初代Team4加欅飯留名食花生

初team4個時好多人睇唔好

初代Team 4

個時無啦啦拆伙睇到我o左

小忍係有個節目講
初代team4本身係paruru做中心
拆伙之後
paruru呆左咁坐係後台勁唔開心,之後問係咪因為佢

即刻勁sad

其實我最鐘意睇佢係team B 個時
team a 個排佢腳傷個啲成個人頹上加頹
其實當初點解會強推佢??

十幾歲果陣個樣已經似3X歲
又唔係靚,個性又唔係點突出/有D突出既 charming point

細個個樣都唔差
肥秋話佢係原石真心害左佢

細個真心OK既
但越老越殘 算吧啦佢
佢個樣從來唔係次時代囉
當年救世珠兼任team k係咪諗住舖定路移籍接優子班?

組閣祭盛傳係for移藉
但最尾營運都係淆,想佢吸曬2邊人氣再成長
所以轉為移藉當時係皇儲嘅丸丸

利申 : 9up

木崎上次上bingo畀救世珠酸佢過左akb之後資源好多

木崎想做女優嘅話,絕對係有賺
知名度高過ske時代好多
馬路4、5,最好戲應該係佢同川栄

其實木崎本身響SKE紅唔紅?
之前無留意開佢

三期ace

SKE入面舞蹈算前幾名

做過一排SKE三姐

春日井三箭頭之一

角色設定智商比矢神久美更蠢

依家行不良路線
終於有人講
我係麻友登頂個年入坑,睇總選望見松珠仲以為邊位師奶亂入
所以第一印象都唔多好,聽埋佢啲黑歷史就更加憎呢條友。
跟住下年總選買碟一開就中松珠呀屌

同埋得罪講句,松珠啲飯好撚惡,講下條友衰野就成班起哂鋼嚟圍攻你

Agger
不過正常,依家係你鬧緊我鐘意的mb啊
但最看唔過佢地黑其他mb, 就黑得好澈底。
當稍稍黑佢地的推,就話黑得太過份。
雙重標準到呢

點先叫黑得唔過份?正常真係鐘意既人比人罵都都睇唔過眼想反駁啦 山本彩比人黑你地唔衝哂出黎?下珠飯有幾惡 比佢地睇呢到都wfc 討論區講 gp到講 真人出黎又講 其實真係有冇咁好講咁多野講 今年總選比埋彩姐過埋家啦 唔洗咁嬲 打落水狗有咩意思呀

珠飯唔惡真係笑左 係fb講松珠多資源一定比人屌架喎
屌緊事實就叫黑 咁松井珠係咪撩鳩nmb先 佢撩鳩nmb唔通我唔可以追撚住佢黎咬?

論打落水狗我地未夠班
dlb單輸左幾多榮飯笑nmb我都記得
連top卒業單都輸呀嘛

無睇開48fbgp/page 珠飯係咪唔上連登上個邊
BTW 上個post有人話彩上節目串貢貢 無人衝出黎無人理 召號力邊有你諗咁勁

咪亂講

因為唔係事實,彩無上節目串串貢,誤會來的,咪亂講啊! 阿彩鬧自己的說話其他聽到以為是鬧導演。有片證明的

山本彩的梗梗於懷的事情:
當年藝人電影監督『她說了到底什麼是正解呀喂,受傷了,100%是向我說的』
宮迫『是對監督說的吧』
彩姐『是對自己說的』
彩姐『拍漫才時,不管做了好幾次都沒有拍到OK Take,都不知道正解是什麼了,就說 到底什麼是正解呀喂!不小心被監督聽到了』
宮迫『監督說是對他說的?』
彩姐『是被害妄想喔』[图片]

監督的留言:
「山本桑的『什麼是正解呀喂!』 我想是對演技的高度專業意識、對作品的愛衍生出的話,並不是害怕被山本桑的飯轟擊所以才說,但下次我拍電影時,真心希望山本桑能務必出演喔」

170326 行列のできる法律相談所
http://www.bilibili.com/video/av9421632

之後有係 twitter say sorry

我個日去左ske握手
返去開電視
山本彩個part我睇哂
真係好串

隨你鐘意啦 反正我笑左
味噌同難波係相處唔到
當年救世珠兼任team k係咪諗住舖定路移籍接優子班?

組閣祭盛傳係for移藉

之前無留意開佢

三期ace

SKE入面舞蹈算前幾名

做過一排SKE三姐

春日井三箭頭之一

依家行不良路線

摔角被須田咀左一啖 木崎嬲嬲豬
終於有人講
我係麻友登頂個年入坑,睇總選望見松珠仲以為邊位師奶亂入
所以第一印象都唔多好,聽埋佢啲黑歷史就更加憎呢條友。
跟住下年總選買碟一開就中松珠呀屌

同埋得罪講句,松珠啲飯好撚惡,講下條友衰野就成班起哂鋼嚟圍攻你

Agger
不過正常,依家係你鬧緊我鐘意的mb啊
但最看唔過佢地黑其他mb, 就黑得好澈底。
當稍稍黑佢地的推,就話黑得太過份。
雙重標準到呢

點先叫黑得唔過份?正常真係鐘意既人比人罵都都睇唔過眼想反駁啦 山本彩比人黑你地唔衝哂出黎?下珠飯有幾惡 比佢地睇呢到都wfc 討論區講 gp到講 真人出黎又講 其實真係有冇咁好講咁多野講 今年總選比埋彩姐過埋家啦 唔洗咁嬲 打落水狗有咩意思呀

屌緊事實就叫黑 咁松井珠係咪撩鳩nmb先 佢撩鳩nmb唔通我唔可以追撚住佢黎咬?

論打落水狗我地未夠班
連top卒業單都輸呀嘛

BTW 上個post有人話彩上節目串貢貢 無人衝出黎無人理 召號力邊有你諗咁勁

咪亂講

因為唔係事實,彩無上節目串串貢,誤會來的,咪亂講啊! 阿彩鬧自己的說話其他聽到以為是鬧導演。有片證明的

當年藝人電影監督『她說了到底什麼是正解呀喂,受傷了,100%是向我說的』
宮迫『是對監督說的吧』
彩姐『是對自己說的』
彩姐『拍漫才時,不管做了好幾次都沒有拍到OK Take,都不知道正解是什麼了,就說 到底什麼是正解呀喂!不小心被監督聽到了』

監督的留言:
「山本桑的『什麼是正解呀喂!』 我想是對演技的高度專業意識、對作品的愛衍生出的話,並不是害怕被山本桑的飯轟擊所以才說,但下次我拍電影時,真心希望山本桑能務必出演喔」

http://www.bilibili.com/video/av9421632

我個日去左ske握手
返去開電視
山本彩個part我睇哂
真係好串

隨你鐘意啦 反正我笑左
味噌同難波係相處唔到

呢個好主觀
你覺得佢呢個係同監督講,咪覺得佢串
你覺得佢係同自己講,咪覺得佢對自己有要求

只不過彩姐由出道開始已經對staff同前輩禮貌
同不嬲對自己有要求既
個人真係完全唔覺得佢係串lo
班老野快啲走
想睇第三章頂點之爭

我櫻未贏到松井珠

唔知會係邊個拎第一先

佢d飯太有錢 上年我櫻8萬票都無

又唔係靚,個性又唔係點突出/有D突出既 charming point

細個個樣都唔差

細個真心OK既
但越老越殘 算吧啦佢
佢個樣從來唔係次時代囉

唔識保養同化妝技巧差
同埋佢把聲都幫佢拉高左年齡
班老野快啲走
想睇第三章頂點之爭

我櫻未贏到松井珠

唔知會係邊個拎第一先

佢d飯太有錢 上年我櫻8萬票都無

呢句真
當年曲奇個企位都係好仆街
勁偏心 明明松豬第6位 但企4號位 仲要企指原後面
柏木第4位要企6號位

初代Team 4

小忍係有個節目講
拆伙之後

即刻勁sad

http://www.bilibili.com/video/av407989/?from=search&seid=10348943655988200954
補返link
26:40開始
當年曲奇個企位都係好仆街
勁偏心 明明松豬第6位 但企4號位 仲要企指原後面
柏木第4位要企6號位

但係柏木上年love trip企前少少 就即刻畀佢d fans屌

細個個樣都唔差

細個真心OK既
但越老越殘 算吧啦佢
佢個樣從來唔係次時代囉

唔識保養同化妝技巧差
同埋佢把聲都幫佢拉高左年齡

其實佢唔化濃妝染番黑著中性啲衫行才加路線係無問題 又唔樣衰
頂唔順佢個樣咁英氣行性感路線

組閣祭盛傳係for移藉

之前無留意開佢

三期ace

SKE入面舞蹈算前幾名

做過一排SKE三姐

春日井三箭頭之一

依家行不良路線

摔角被須田咀左一啖 木崎嬲嬲豬

佢地勁fd 應該真實好開心 不過木崎個表妹 應該好提子

論打落水狗我地未夠班
連top卒業單都輸呀嘛

咪亂講

宮迫『是對監督說的吧』
彩姐『是對自己說的』

監督的留言:

我個日去左ske握手
返去開電視
山本彩個part我睇哂
真係好串

隨你鐘意啦 反正我笑左
味噌同難波係相處唔到

呢個好主觀

同不嬲對自己有要求既

係啦係啦山本彩世界第一 松井珠理奈世界第尾啦 ok

初代Team 4

小忍係有個節目講
拆伙之後

即刻勁sad

http://www.bilibili.com/video/av407989/?from=search&seid=10348943655988200954
補返link
26:40開始

30:38好得意
佢個期啲衫係軟妹style好襯佢

咪亂講

宮迫『是對監督說的吧』
彩姐『是對自己說的』

監督的留言:

我個日去左ske握手
返去開電視
山本彩個part我睇哂
真係好串

隨你鐘意啦 反正我笑左
味噌同難波係相處唔到

呢個好主觀

同不嬲對自己有要求既

ok

但係咪醬做隊長之後係咪好好多

ps你們覺得咪醬點
我幾鐘意佢

佢剃頭個排真係唔鍾意佢
但見佢對後輩都唔錯 又講得笑
所以對佢冇乜野

btw 之前佢爆過話佢單野俾文春刮到因為係有mb內鬼爆 同埋有後輩總選上左位當佢無到

上咗位唔通又係救世珠

但我覺得似係佢親手帶起上黎既後輩
救世珠一入48就上神位企c啦

即係team4啲人?
有邊個算上咗位

諗到幾個名但都唔似係唔知

我印象中上左位嘅意思係上左選拔的意思
(喺鄰國動物吧睇過一次唔係好記得
嚟嚟去去都係嗰幾個啫
睇下邊個少同佢合照可能知
不過咪醬講嘢聽下就算
可能純粹搞下話題喺度老吹
咁快出2
快到追唔切

但係咪醬做隊長之後係咪好好多

ps你們覺得咪醬點
我幾鐘意佢

佢剃頭個排真係唔鍾意佢
但見佢對後輩都唔錯 又講得笑
所以對佢冇乜野

btw 之前佢爆過話佢單野俾文春刮到因為係有mb內鬼爆 同埋有後輩總選上左位當佢無到

上咗位唔通又係救世珠

但我覺得似係佢親手帶起上黎既後輩
救世珠一入48就上神位企c啦

即係team4啲人?
有邊個算上咗位

諗到幾個名但都唔似係唔知

我印象中上左位嘅意思係上左選拔的意思
(喺鄰國動物吧睇過一次唔係好記得
嚟嚟去去都係嗰幾個啫
睇下邊個少同佢合照可能知
不過咪醬講嘢聽下就算
可能純粹搞下話題喺度老吹

肯定唔係奈奈咁close
合照呢樣又好死既 睇15期就知 關係係一個謎

咪亂講

宮迫『是對監督說的吧』
彩姐『是對自己說的』

監督的留言:

我個日去左ske握手
返去開電視
山本彩個part我睇哂
真係好串

隨你鐘意啦 反正我笑左
味噌同難波係相處唔到

呢個好主觀

同不嬲對自己有要求既

ok

ok

我個日去左ske握手
返去開電視
山本彩個part我睇哂
真係好串

隨你鐘意啦 反正我笑左
味噌同難波係相處唔到

呢個好主觀

同不嬲對自己有要求既

ok

ok

ok

我個日去左ske握手
返去開電視
山本彩個part我睇哂
真係好串

隨你鐘意啦 反正我笑左
味噌同難波係相處唔到

呢個好主觀

同不嬲對自己有要求既

ok

ok

ok

ok

論打落水狗我地未夠班
連top卒業單都輸呀嘛

咪亂講

宮迫『是對監督說的吧』
彩姐『是對自己說的』

監督的留言:

我個日去左ske握手
返去開電視
山本彩個part我睇哂
真係好串

隨你鐘意啦 反正我笑左
味噌同難波係相處唔到

呢個好主觀

同不嬲對自己有要求既

你覺得我有講錯咪講囉
唔好好似啲港女咁唔夠人拗就發爛渣爆句:″我錯囉″咁
同埋明明講緊彩串單野做咩無啦啦又自己燒埋去救世珠到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞