有冇人好憎松井珠理奈 (2)

1001 回覆
35 Like 3 Dislike
今日最後一日交表 四位長老仲未表態

櫻花同須田報左未?

4長老即係?

宅玉雪彩
麻友同指原對48g都有唔同既貢獻既
麻友就係努力做好自己本分
指原份人就醒啲走精面 有睇佢本逆轉力
佢地邊個拎第一都無咩所謂
雖然睇宅玉之爭好厭
但反而上年麻友總選講錯野 但同指原之後極速fd番咁有啲睇唔透
BTW 麻友可唔可以留番長

指原本逆轉力幾好睇
兩個上年係咪炒下話題咋
本身佢地都fd底

櫻花同須田報左未?

上年前7得救世珠第一日去akb劇場交表
辛苦晒班營運,每年臨截嗰日要又氹又逼人參選

櫻花同須田報左未?

救世珠今年交咗未

仲有76個唔聽話既mb未遞表

櫻花同須田報左未?

#一本SKE

櫻花同須田報左未?

救世珠今年交咗未

咪第一日交左 其他6個做梗 deadline fighter

仲有76個唔聽話既mb未遞表

成個48g?咁都唔係好多喎

櫻花同須田報左未?

救世珠今年交咗未

咪第一日交左 其他6個做梗 deadline fighter

最後嗰個好大機會係彩姐
有d擔心兒玉遙

櫻花同須田報左未?

救世珠今年交咗未

最後嗰個好大機會係彩姐

佢呢幾排掛住睇棒球, 希望佢唔記得交
D廢老唔參選救世豬仲唔第一
有d擔心兒玉遙

應該大傷, 無見咁耐, 其他人又唔敢提...

炒咗個造型師啦好心

佢14年札馬尾個look最屈機 個排上節目唱跳我正係望佢一個

如何回到當時

炒咗個造型師啦好心

佢14年札馬尾個look最屈機 個排上節目唱跳我正係望佢一個

14年真係最正,屈機過雙馬尾,個造型師我屌左好耐,一個麻友一個prr ,兩個都成日比造型師玩死,認真麻友肯留番長講顏值肯定係肥秋團最高

櫻花同須田報左未?

救世珠今年交咗未

sor 我以你係講緊上年
有d擔心兒玉遙

應該大傷, 無見咁耐, 其他人又唔敢提...

究竟搞乜鬼,失蹤咗成個幾月

櫻花同須田報左未?

救世珠今年交咗未

最後嗰個好大機會係彩姐

佢呢幾排掛住睇棒球, 希望佢唔記得交

上年最後好似係佢同prr
彩姐成日 twitter 洗版棒球野

炒咗個造型師啦好心

14年真係最正,屈機過雙馬尾,個造型師我屌左好耐,一個麻友一個prr ,兩個都成日比造型師玩死,認真麻友肯留番長講顏值肯定係肥秋團最高

長頭髮咪幾好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞