鹿兒島遊記及南九州(鹿兒島、熊本、宮崎)討論區(5)

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
除左公司一定要買
屋企人就似代購 佢地想要咩先買 (eg 藥)
朋友果d真係可以不買 大家都成日去旅行
除非去冷門國家
所謂手信都係食
買比同事塞住把口
都係臨走求其拎幾盒就算
廉航當道 人地去得多過我喇
兩座大樓
巴士站頭同尾距離
行幾分鐘
國際線乜7都無
國內線有手信買有野食有飛機睇下
係喎,睇返官網今個月有兩個休息日,今日你就中咗
去啲景點之前真係要睇吓官網
佢隔離有個雞蛋牧場食蛋包飯 都幾好食
仲要有個沙律bar任食
返左黎hk 4日已經好掛住霧島溫泉同鹿兒島市內鳩hea既生活
琴日去完岡山一日遊
發現同鹿兒島好似
好hea好梳肝
講園景,個人認為岡山後樂園更勝仙巖園
加上藍天白雲個景真係靚到傻
我好掛住係櫻島hea住撚下貓浸下腳
岡山應該都市好多,話晒係同福岡、熊本同等級既政令指定都市,鹿兒島只係中核市,規模仍有一啲差距。岡山喺交通、購物方面比鹿兒島方便好多,不過岡山雖然係大城市但都係好悠閑又唔會迫人,一樣好舒服
因為岡山人係全日本最唔鍾意出街食飯,個個都喺屋企煮
食過明神丸同小豆島拉麵都唔錯,但兩間都係來自其他縣,本地就真係好少極出名既餐廳,tabelog見佢普遍餐廳都評分普通
請問JR pass 有無得refund? Thx
NO
有無人試過一個人自駕九州
會唔會唔建議?
籤文係正體中文?
浸腳嗰度望住個海真係好正

毒撚一個人派唔到咁多貓糧所以冇買貓糧撚貓,冇貓糧就冇貓理我
霧島有無咩好野食推介
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞