鹿兒島遊記及南九州(鹿兒島、熊本、宮崎)討論區(5)

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
正路應該唔得
佢有4個私人風呂 點解唔分開浸
enjoy
day.5好似真係有啲趕, 但我去鹿兒島個陣係非自駕,你自駕嘅話就唔清楚,可以試下嘅,華蓮/ 壽庵/ 豚とろ 變做day4晚得唔得.?

櫻島嘅話可以去到我坐觀光巴士好多去唔到嘅地方, 櫻島周圍我都幾鍾意, 如果係我嘅話可能hea啲, 花多啲時間係櫻島然後返市内hea,個人意見, 如果時間有淨,或者夜晚可以去城山觀景台睇下
宮崎 港之駅 睇google map 有幾個 究竟係邊
同埋4月係咪冇龍蝦食
我阿媽未試過 怕唔識啲規矩
明白 多謝 試下調一調 同 可能放棄指宿
油菜花田可能未開
已經開左la 池田湖
晚餐係唔係食自助餐
出賣牛仔巴
搵返七個月前佢提供嘅資訊畀你, 係近南鄉嗰間

岩岩買左機票下星期一個人去鹿兒島

我想問下炭火神吉一個人去食得唔得?
如果唔得有無其他可以一個人幫襯既燒肉食推介
幾年前去大阪有d居酒屋同串燒店一個人唔得
有冇人試過用南九州 jr pass 坐出可用範圍會發生咩事??
有一日plan 想由延岡直上別府
但個pass就包到大分
check 完 特急 延岡-別府 同 延岡-大分 係一樣價
去book 指定席果時會叫加錢定直頭唔比book?
咪補錢囉,仲可以發生乜事?
全部都係用錢解決問題,話知你係咪真係唔記得落車
8百,1個人定2個人? 不過點都抵
好掛著日本溫泉
呢個溫泉如何
嘩⋯咁快就兩年幾前
不過咁就無咗全日嘅行程
有冇人知神話之里公園同霧島神宮有冇得寄存行李?
泉水同環境都重要

8百仲要係weekend真係幾抵
地雞之雞膳大大隻字寫著 "歡迎一人"不過唔知佢可唔可以俾你叫燒肉食,地雞個"燒肉盛"食過唔錯。 就算唔得,佢個炭雞都值得一試
依家鹿兒島凍唔凍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞