[親生仔] Google Pixel 討論區 (32)

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
其實我寧願佢快啲話寄失,退錢再訂多次。
部黑色機係幫fd訂
睇下呢三日會唔會寄返去bns, 無就屌柒佢 退錢。
再落過單
屌爆佢
好在我 ups
我部機都係咁。打算聽日先催下bns cs,見未夠48小時,希望係多單入唔切啦
我都係24 買,佢話delayed 但未cxl
佢無叫你報警?
我遇著個19 CS?
你催bns 無用
我係直接同amazon 客服傾
而家係Amazon訂要DEC 9th先寄出sosad
Bf 個日訂 下星期分分鐘拎到機
白色機已經出埋庫
你order個陣個estimated delivery date係幾時
如果話送美國bns倉 就係一日送。
因為有prime 30日,現在bns 預計3/12到香港
係咪所有野都ban晒集運定係電話ban其他product冇咁嚴
巴打點解我用myus個calculator禁係要45usd
Google store 先ban得嚴
美森理得你,比得起錢就出貨。
我未出倉
美森係?
覆返之前有巴打問
Google Store BNS + 用上年preorder credit
24/11 6:51pm order
27/11 6:56pm cancelled
真係大約72個鐘cancel
US Amazon
tks bro
amazon話可以refund or get a replacement 又要等
點解你地個CS咁好
你地係咪用online chat?
我再搵另一個屌柒佢先
有冇巴打us amazon +BNS貸到手啦?
我個amazon CS已經話進入investigation 程序,要睇下件貨出左咩事。
最好搵送貨條契弟揹飛, 夠膽死left in secure location = 比人偷我件野
今日用左Amazon同B&H訂左去bns, 睇下邊間寄出去先就cancel第二間

Ref: https://www.reddit.com/r/WTF/comments/8mbki8/your_package_was_left_in_a_secure_location/
睇下個secure location, 真係唔屌唔得。
頂佢個肺
我係經online chat 轉去cs team 再轉去investigation team 跟住一陣就比兩個choice我 amazon logistics應該成日寄失件 唔使人簽收都夠膽死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞