[親生仔] Google Pixel 討論區 (32)

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
比晒啲
單據+Amazon cs啲email 回信+tracking details+bns 確認無收件的通知信+張form
再起封email講事情的起因、經過、結果。
咁得啦,入左bns 等佢運黎hk就得。
我部白色機都飛緊黎
Google store比佢轉左delayed係咪冇機架啦?new egg送唔送到bns?
我隻大黑64 嚟緊香港
預4號
有delayed 應該都有機
睇師兄講會cut 都係無聲無色72小時
如果要Suppoet VoLTE 是咪 magisk 就得?
起身見到bns email話入左庫
可以等收機了
me too ,但Amazon 個個話放咗係mail room,我remark哂唔好9放個都唔理,我remark 埋星期一先送,佢都唔理
大白128 呀
我就係delay > cancel

我剩係remark左冇人簽收就唔好派等第2日
好彩冇出事
好彩 起身見到佢當地朝早就到咗倉
不過自己唔記得去bns declare定先,所以都仲要等一陣
不過總算放吓心頭大石
已收bns confirmation letter,食屎啦Amazon。
巴打你兩隻都安全喇?
得白色安全, bns封信係證明無人收過件貨。
屌爆 Amazon
真係狗都唔用amazon logistics
個cs叫我追logistics 個邊 但係明明logistics cs係佢
有無link 要幫FD出返部黑色
4XL 128GB黑
用Amazon 琴日朝落order, 今朝收到信用卡SMS話記錄到我個交易, 應該姐係冇cancel?
Amazon 係要錢,唔會cancel
我用咁多年都未試過有問題,Amazon logistics 定其他,我話收唔到就一係refund 一係reship,佢地係超nice,遲左送又會俾返$10-$20 credit 我。Amazon 係美國已經差唔多係最好,試過無限次on9 野,寄錯地址,落錯order, 買漏野,佢哋都超好人咁幫我,你好nice咁講,佢地就越會肯幫你。同埋冇人覺得間集運係有問題咁
cancel order 係Google store, Amazon 係唔會care
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞