[親生仔] Google Pixel 討論區 (32)

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
師兄!mon貼咩機?
你個部送到香港了?
佢肯比你退咩?
佢話要查 除非你報案先有得加速
個責任其實起Amazon logistics 到,因為佢地都明secure location好大機會瀨野 (係佢地瀨野)。
但係唔好一開波就屌爆,先詳述自己個情況,然後等...
其實買家都有責任,你可以加delivery instructions 講明要signature required,同埋你入shipping address 係可以加business hours
Google store 買既成功shipped
Google store 買咗既人
最好你地打去card centre 問下係咪成功過數先

我24號買,send SMS 黎話過咗數,心諗冇死喇

點知到27號見到寄唔岀,打上去Google 問,佢話張卡過唔到數

咁我又打去card centre 問,佢話筆數係24落咗俾Google,跟住即日俾人cancel 咗

而我on99等咗2日
所以宜家都係等
佢話個product 係manufacturer
Refund要佢地approval
求神拜佛今次唔好再中伏,件replacement都係用amazon logistics
$0
比google cut左
睇到個電量就想死

Congrats
3星不了 壞得好快,
佢有冇叫你比啲咩證明?
冇 開頭CS team我個邊已經話送貨地址係代運公司 cs個邊佢話處理唔到轉去investigation team由另一個人接手
終於都ship咗
同你同一批應該
好感動
我都係同一批
tracking no.係邊
撳入fedex度冇嘅
冷靜d ,啱啱出貨未有detail 啫
係order detail 有得睇
係咪用amazon prime? UPS 送?
Pixel 4仲有冇smart burst功能?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞