[親生仔] Google Pixel 討論區 (32)

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
hktvmall係幫手賣 不過呢隻係咪pixel都叉到10W姐 因為我見有另一隻一樣野既 但係FOR Phone XS / XS Max / XR Galaxy S9 / S9+
我岩先都研究左好耐,唔知分別係邊
不過兩款個底都見寫住F7U052,應該無分別
https://www.amazon.com/gp/product/B07YHT4MJY/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A2OVWJ06YGWRZV&psc=1

係AMAZON見到呢個, 睇落唔錯, 又平又有風扇仲係15W Max
GOOGLE完好似有人可以用佢差到上13.8W
但有無經過google驗證先
無經過驗證陣間得5w
咁又幾抵玩 唔知有冇伏呢
又轉左集運,希望成功
https://www.reddit.com/r/GooglePixel/comments/dnaf02/pixel_4_xl_fast_wireless_chargers_discussion/

咁岩搵到呢個post, 睇落似係fact checked
係amazon page冇寫明叫LX3, 但應該條Amazon link個隻就係LX3

又真係見到有
記得買冇火牛個隻
Ching知唔知過咗數之後大約幾耐send封email比我?我都買咗
巴打買既話 搭單買多隻得唔得
邊隻係無火牛果隻
有冇得跟隊
大機都唔夠一日…
巴打用電話算係中等用量定係高用量?
強國公司, 淘寶可能仲平
查咗淘仔冇
部pixel 2粒電壞壞地
開始倒水 如果淘粒電
搵d電話舖換電其實得唔得
因為我仲未敢自己拆開部電話
我第二日就收到email 話訂購左,然後就係等漫長的取貨通知。
我諗有9成用家都唔敢拆開自己部電話
包括我
照計無問題
我自己拆左
之後個Mon 著唔番
部機到咗手嘅巴絲用緊咩moon貼
我發覺犀牛盾嗰塊係3d滿版 用其他牌子嘅殼會gg
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞